Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,zmieniłem telefon.stary został wylogowany i wyczyszczony.robiac zakupy przez allegro pay dostaje SMS z kodem (tak informuje allegro)jednak ten SMS nie dochodzi.gdzievszukac przyczyny i rozwiązania problemu
Nie zmienisz tego sam, musisz tu poprosić o zmianę;https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc
@LionBlee zmieniłeś telefon ale nie nr telefonu czy zmieniłeś tez nr telefonu z samym telefonem? Może twój telefon blokuje bo uznaje te wiadomości za jakiś spam próbowałeś na innym urządzeniu?
Numer pozostaje ten sam,spłaty allegro pay mogę wykonywać ale jak chce coś kupić to nie dochodzą mi te kody.w spamie nic nie mam.telefon to redmi note 11
jedyne co przychodzi mi na myśl to identyfikator urządzenia że jest inny na potrzeby weryfikacji pay albo nowy telefon ma jakieś zabezpieczenie, masz jeszcze stary telefon to podmień kartę i sprawdź. Jak dojdzie ten kod to problem sprzętowy ewentualnie spróbuj podmienić kartę sim w jakieś urządzenie najlepiej samsunga z systemem android bo redmi mają oprogramowanie miui to jakiś azjatycki wynalazek miałem do czynienia z 6 i 7 wiecznie były problemy na oprogramowaniu