Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na moim koncie zarejestrowanych jest kilka aktywnie zalogowanych urządzeń, nie wiąże się to z czasem zakupu, dokonania płatności lub odebranie przesyłki. Ktos może wytłumaczyć skąd te urządzenia?
@Client:106760908 Wystarczy że masz komputer i smartfon z aplikacją, więc już 2.
W komputerze możesz otworzyć kilka stron z Allegro, zaufane urządzenie loguje cię automatycznie.
Tłumaczyć dalej?
Niestety nie wiem skąd masz te urządzenia, chyba kupiłeś?
Dzięki za odpowiedź. Z allegro korzystam tylko i wyłącznie na jednym urządzeniu i jednej aplikacji. Nie mam drugiej przestrzeni i sklonowanych aplikacji allegro, nie loguje się na przeglądarkach w telefonie. Mam też włączoną dwustopniowa weryfikację.
Czy jeśli mam aktywnie zalogowane urządzenia w tej sytuacji mogę to gdzieś zgłosić do weryfikacji?
@Client:106760908 możesz oczywiście zgłosić nam przez formularz podejrzenie nieautoryzowanego logowania na konto. Dział bezpieczeństwa zweryfikuje to. W tej zakładce możesz sprawdzić, jakie urządzenia są zalogowane i wylogować te, których nie znasz/nie autoryzowałeś. Polecam także włączenie dwustopniowego logowania. Wykluczy to praktycznie całkowicie możliwość zalogowania przez osobę nieuprawnioną.
@Client:106760908 Teoretycznie możesz zgłosić do Allegro poprzez formularz kontaktowy, ale skutek prawdopodobnie będzie taki że konto może zostać zablokowane przez dział bezpieczeństwa Allegro.
Spróbuj może najpierw zmienić hasło dostępu na trudne, dopiero jeśli to nie pomoże zgłaszaj do weryfikacji.