Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam przez przypadek nacisnąłem że przesyłka odebrana czy to ma jakieś konsekwencje i że może nie przyjść paczka
Nie ma to żadnego znaczenia.
Czyli nie ma się czym przejmować nie będą brali tego pod uwagę ja wcześniej napisałem do nich na Allegro ale nic jeszcze nie odpisali
Nie ma. Kliknięcie tego niczego nie zmienia i na nic nie wpływa.
Dziękuję za pomoc
@Client:103106742 Na zawartą umowę nie ma to żadnego wpływu.
Jak się potwierdzi odbiór w dniu późniejszym niż dzień dostawy, to trzeba uważać, żeby się nie sugerować tą niewłaściwą datą przy ustalaniu terminu na odstąpienie od umowy.
Ja w taki sposób straciłam możliwość zwrotu pralki, która mi nie odpowiadała. Sprzedający nie wpisał danych przesyłki do systemu, a ja potwierdziłam jej odbiór dzień po faktycznym doręczeniu. Potem wskutek różnych okoliczności musiałam wstrzymać się ze zwrotem do ostatniego dnia i niestety okazało się, że jest już za późno... Teraz męczę się z tą koszmarną pralką i przeklinam dzień, w którym ją nabyłam.
Jak koszmarna to reklamować.
@LEW433 Nic by mi to nie dało poza kolejnymi problemami, których miałam już tyle, że nie chcę nawet do tego wracać pamięcią. Takie a nie inne właściwości pralki były zamysłem projektanta.
Te zamysły to zwykle tryki handlowe, przynoszą więcej szkody niż pożytku, trochę się znam na tym. Na naprawach takich i innych podobnych urządzeniach, teraz robi się wszystko tylko wyglądające a nie działające.