anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bundle na dedykowanym kodzie EAN

HerbalPharm
#7 Wielbiciel

Czy jeśli jako oficjalny dystrybutor SMA dużej marki wystawie zestaw dwóch pojedynczych SKU na dedykowanym kodzie EAN wygenerowanym przeze mnie w GS1 to inni sprzedający będą się mogli pod ten produkt podpiąć ze swoją ofertą? Jeśli tak, to jak mogę im to uniemożliwić?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@HerbalPharm tak każdy będzie mógł się podpiąć pod ofertę, pobrać Twoje zdjęcia i opisy, w pełni legalnie 😄

jak mogę im to uniemożliwić?

Nie wystawiać 😄

HerbalPharm
#7 Wielbiciel

Czy rejestracja WOP może być pomocna w ograniczeniu podpinających się pod listing resellerów?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@HerbalPharm Nie, nic nie wykombinujesz, dodając ofertę, dodajesz ją do katalogu, dajesz pełne prawa Allegro do powielania, podpinania itp. nic nie wykombinujesz 😞

Taka jest tego idea, żeby był jedna produkt widok katalogowy i podpięte wszystkie oferty pod jeden co by sprzedawcy walczyli ceną, a kupującym łatwiej szukać i porównywać 😄

HerbalPharm
#7 Wielbiciel

A co z kodem EAN wygenerowanym przeze mnie w GS1? Każdy tak po prostu może z niego korzystać?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@HerbalPharm tak bo kod EAN nie jest Twój tylko należy do produktu i identyfikacji 😄 o ile będą to te same produkty, druga sprawa wystawiając nawet nie muszę znać EAN żeby podpiąć się pod Twoją ofertę, wyszukać można po nazwie produktu 😄

Jedyne co to musiał byś, spakować razem, dać swój karton ze swoją marką, dać kod EAN i to wystawić 😄