anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

iPhone na Black Weeks & Black Friday

teeswu
#7 Wielbiciel#

Witam,

do załogi Allegro: są jeszcze w planach promocje na iPhony (np. iPhone 15 Pro) w listopadzie? Bo to co trafiło do sprzedaży w poniedziałek mogłoby zadowolić Estonię czy Mołdawię, ale nie kraj naszej wielkości 🙂 W poniedziałek spóźniłem się o kilka minut z zakupem.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

NipponShorty
#15 Entuzjasta#

Nie od Allegro to zależy a od sprzedawców i tego co zgłoszą do oferty black weeks.
Spóźniłeś się czy czekałeś aż jeszcze cena spadnie a towar w tym czasie został sprzedany?

oznacz moderatorów

teeswu
#7 Wielbiciel#

Po godz 13:00 weszłem w zakładkę z telefonami,  zobaczyłem ofertę, bo w żaden sposób nie była promowana, więc nawet się nie nastawiałem, od razu próba kupna przez Allegro Pay i może kilka sekund zabrakło..

2 dni temu, w poniedziałek Allegro wystawiło do sprzedaży blisko 800 sztuk - iPhone 15 Pro za 3999 zł (obecnie powrót do ceny 4700). W niedzielę nic nie było. Więc musiało być wystawione w poniedziałek, także blisko 800 sztuk zeszło w kilka godzin. Bez żadnej reklamy. Więc to najlepiej świadczy o tym, że jest to znikoma ilość, jak na możliwości naszego społeczeństwa. 800 sztuk, to jest maleńka wioska.

A kieruje się do Allegro, bo to wystawił oficjalny sklep Allegro, a nie sklep, który ma profil na Allegro, więc to od Allegro zależy 🙂 99,9% sklepów z iPhonami na Allegro to ściema, czyli wystawiają niby nowe telefony, które w rzeczywistości są składane, często wcześniej uruchamiane, ze słabymi zamiennikami baterii, które z prędkością światła tracą na mocy, a nawet potrafią bezczelnie kombinować z pudełkami, tutaj coś nakleją, tam coś przytną, z góry wiedzą, że po negatywnym komentarzu zaproponują rekompensatę np. 1000 zł, wiedząc, że i tak są grubo do przodu. 

IMG_20241113_224409.jpg

oznacz moderatorów