Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak ustawić wielowariantowość ? Wczoraj to zrobiłam bo była zakładka w "Sales Center", dziś już nie mogę jej znaleźć a z moje allegro przekierowuje mnie do sales . Jestem początkująca.
@wmlasergift zakładka Wielowariantowość jest wciąż tam, gdzie była i zawsze przenosi do Moje Allegro, ponieważ docelowo nie będzie wielowariantów ofertowych (zastąpią je produktowe).
Zobacz, czy możesz do niej przejść z tego linka? Jeśli nie, to w Sales Center kliknij proszę "Oferty wielowariantowe" zobaczysz je po rozwinięciu "Asortyment" > "Przejdź do Mojego Allegro".
Podpinam się pod temat, niestety u mnie link nie działa, nigdzie nie ma zakładki wielowariantowość, spore utrudnienie tak na przyszłość. Wszelkie innowacje wprowadzane przez Allegro, często są utrudnieniem a nie ułatwieniem pracy.
@SBagNatural zakładka "Oferty wielowariantowe" jest w Sales Center. Dokładnie w części Asortyment:
Mój asortyment, Zestawy ofert, Wystaw ofert, Wystaw z pliku, Automatyczne ceny, Oferty wielowariantowe, Tabele rozmiarów, Aktualizacje ofert, Uzupełnij parametry, Zgłoszenia zmian. Gdy nią klikniesz, otrzymasz komunikat:
Kliknij proszę "Przejdź do Mojego Allegro".