Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prawdopodobnie pytanie jest proste, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jak wykonać zestawy kilku produktów jak poniżej?
@sklepbarsa należy stworzyć zestaw produktów 🙂
Aby to zrobić przejdź do formularza wystawiania. W wyszukiwarce produktowej wybierz pierwszy produkt – to będzie Twój produkt główny. Dodaj kolejne produkty z Katalogu produktów Allegro i kliknij [kontynuuj z produktami]. Zestaw może się składać z maksymalnie 10 różnych produktów.
Uzupełnij pozostałe potrzebne informacje w formularzu wystawiania. Jeśli chcesz jeszcze powiększyć zestaw, kliknij [dodaj kolejny produkt] pod ostatnim produktem na liście.
Kliknij [wystaw przedmiot]. Gotowe!
Ofertę wyświetlimy w kategorii, w której znajduje się produkt główny.
Więcej na temat zestawów produktów przeczytasz w tym artykule 🙂
Próbowałem tak zrobić, ale pokazuje mi się komunikat że nie mogę połączyć w zestaw dwóch takich samych produktów?
Jak połączyć zatem w zestaw dwa takie same produkty o tym samym numerze ean?
Cześć, @Unia_Tytan. Jeśli chcesz stworzyć zestaw z kilku sztuk tego samego produktu, to podczas wystawiania oferty wybierz tylko jeden produkt, a następnie ''Kontynuuj z 1 produktem''. W formularzu wystawiania oferty w sekcji ''Produkty w ofercie'' znajdziesz opcję ''Wystawiam wiele sztuk produktu jako zestaw'', gdzie wprowadzisz ilość sztuk tego samego produktu w zestawie.
W Asortymencie, wybierz produkt, który chcesz żeby stał się zestawem kilku tych samych sztuk. Następnie wybierz z trzech kropek po prawej stronie >Wystaw podobny. Zjedź do sekcji z miniaturą produktu i zaznacz ptaszek przy opcji >Wystawiam wiele sztuk produktu jako zestaw > wpisz ile sztuk chcesz w zestawie. Następnie zjedź niżej do ceny i wpisz cenę za zestaw. Zatwierdź zmiany. To wszystko.