anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jaki jest najlepszy przedłużacz (wzmacniacz sygnau wifi) - który sprawdzi się w starym budownictwie

MAMY ROZWIĄZANIE!
andrzejgeneral
#8 Zapaleniec#

Szukam dobrego wzmacniacza sygnału wifi gdzie poradzi sobie z grubymi ścianami w starym budownictwie - przejmie sygnał około 5m od routera i pchnie dalej na odległość 7-8 m bez utraty łączności .

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
br.
#21 Demiurg#

@andrzejgeneral  A nie lepiej kablem przez ścianę od routera?

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

@br. Pewno że lepiej kablem, po co taką dawkę fal domownikom serwować.

oznacz moderatorów
andrzejgeneral
#8 Zapaleniec#

no niestety nie bo jest przedpokój , dwa pokoje , znowu przedpokój i na koncu kuchnia w linii prostej i w kazdym pomieszczeniu urządzenia oczywiście oprócz przedpokojów

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

@andrzejgeneral  Może jest daleko i dużo ścian w linii prostej, ale wystarczy przewiercić na strych albo na zewnątrz budynku i  problemy znikną. Kabel nie musi być prosty, i  moze być bardzo długi..

oznacz moderatorów
andrzejgeneral
#8 Zapaleniec#

to jest dom wielorodzinny - stare budownictwo - nademną mieszkają ludzie - na zewnątrz za wysoko ale dzięki za radę

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

Poszukaj najlepiej zestaw dwóch urządzeń opartych na technologii mesh.

Jeden kablem do routera i drugi w miejscu docelowym oraz kompletnie wyłącz sieć wi fi w podstawowym routerze. 
Od kiedy zainwestowałem w urządzenia mesh moje wszystkie problemy z wifi zniknęły jak ręką odjął. 
Nie będę polecał nic konkretnego bo wybór jest naprawdę spory. 

oznacz moderatorów
andrzejgeneral
#8 Zapaleniec#

właśnie ogladam  urządzenia w technologii mesh i myślę że to jest to - oczywiście jak działają zgodnie z opisem. Bo jak do tej pory wzmacniacze poległy i mnie a niby takie zasięgi mają

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

Działają naprawdę dobrze tylko kup dwa 🙂

oznacz moderatorów
andrzejgeneral
#8 Zapaleniec#

ok dzięki za pomoc

oznacz moderatorów