Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szukam dobrego wzmacniacza sygnału wifi gdzie poradzi sobie z grubymi ścianami w starym budownictwie - przejmie sygnał około 5m od routera i pchnie dalej na odległość 7-8 m bez utraty łączności .
@andrzejgeneral A nie lepiej kablem przez ścianę od routera?
@br. Pewno że lepiej kablem, po co taką dawkę fal domownikom serwować.
no niestety nie bo jest przedpokój , dwa pokoje , znowu przedpokój i na koncu kuchnia w linii prostej i w kazdym pomieszczeniu urządzenia oczywiście oprócz przedpokojów
@andrzejgeneral Może jest daleko i dużo ścian w linii prostej, ale wystarczy przewiercić na strych albo na zewnątrz budynku i problemy znikną. Kabel nie musi być prosty, i moze być bardzo długi..
to jest dom wielorodzinny - stare budownictwo - nademną mieszkają ludzie - na zewnątrz za wysoko ale dzięki za radę
Poszukaj najlepiej zestaw dwóch urządzeń opartych na technologii mesh.
Jeden kablem do routera i drugi w miejscu docelowym oraz kompletnie wyłącz sieć wi fi w podstawowym routerze.
Od kiedy zainwestowałem w urządzenia mesh moje wszystkie problemy z wifi zniknęły jak ręką odjął.
Nie będę polecał nic konkretnego bo wybór jest naprawdę spory.
właśnie ogladam urządzenia w technologii mesh i myślę że to jest to - oczywiście jak działają zgodnie z opisem. Bo jak do tej pory wzmacniacze poległy i mnie a niby takie zasięgi mają
Działają naprawdę dobrze tylko kup dwa 🙂
ok dzięki za pomoc