anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

KARTY PRODUKTOWE

Nexxe
#1 Nowicjusz#

Mam stały problem z podpinaniem kart produktowych produktów powtarzalnych z kategorii akcesoria meblowe.

Dodając nowe produkty platforma stale nakazuje mi podpiąć karty produktowe z błędnymi danymi co jest bardzo irytujące biorąc pod uwagę, że będę wprowadzał w błąd klienta. Zgłaszanie tych błędów poprzez formularz jest czasochłonne lub też czasem niemożliwe ( platforma każe mi się skontaktować z biurem obsługi klienta) - znacznie to wydłuża czas wystawienia jednej oferty, a co dopiero kiedy jest ich kilkadziesiąt....

Czy da się usprawnić jakoś proces wystawienia oferty bez przykrych rozczarowań dotyczących nakazywania przypisania błędnych danych?

Proszę o pomoc moderatorów

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Nexxe Na ten moment zgłaszanie błędów w katalogu przez formularz "zgłoś błąd w produkcie" jest najlepszym rozwiązaniem. 

Rozumiem, że proces może być czasami frustrujący. Swoje sugestie oraz pomysły jak to usprawnić możesz zamieścić na tej stronie

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Nexxe
#1 Nowicjusz#

Przykład z dzisiaj. Wystawiałem 3 haczyki meblowe, identyczne różniące się tylko kolorem i końcówką kodu (wynikającą właśnie ze zmiany koloru). Nie byłem w stanie im przypisać tych samych wymiarów i w konsekwencji od razu wprowadzam klienta w błąd.

Oczywiście użyłem formularza "zgłoś błąd w produkcie" ale wyskoczyła mi informacja, że nie da wysłać zmian i należy skontaktować z biurem obsługi klienta. Tak więc cały proces wystawienia 3 haczyków wydłuży się zapewne do kilku dni zamiast 5 min....

Po co została wprowadzona ta funkcja kart produktowych skoro jest wadliwa i nie działa tak jak powinna? Moje kilkaset ofert zawiera w pewnej części błędne dane których nie jestem w stanie przez te karty poprawić..

Pytanie nr 2 czy jestem w stanie uzyskać dostęp do opiekuna allegro?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Nexxe Opiekun handlowy przysługuje sprzedawcom uczestniczącym w określonych programach partnerskich (np. program VIP, Top New Joiners itd.)

Musisz zostać do takiego programu zaproszony. Więcej informacji znajdziesz tutaj.  

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów