Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
GIORGIO ARMANI My Way FLORAL EDP 50 ml W FOLII EAN 3614273673860
KOD SERII ŚWIADCZĄCY O ORYGINALNOŚCI TO: 38X500C
I NADAL WYSKAKUJE TO:
Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).794
NIE MAM JUŻ SIŁY TEGO POPRAWIAĆ.
JUZ BYM Z 20 AUKCJI WSTAWIŁ A MARNUJE CZAS.
PROSZE POMÓŻCIE
@intersklep-149 zaakceptowałeś Warunki ochrony marek? Jeśli tak, prześlij mi proszę zrzut całego swojego ekranu z tym komunikatem.
Pani Olu dziękuje za interwencję. Zaakceptowałem bo mam już armani si w ofercie. nick intersklep-149 i właśnie nie wiem dlaczego drugich perfum nie mogę wystawić. zaraz prześlę zrzut jak zrobię.
@intersklep-149 super, bardzo Ci dziękuję. Czy możesz jeszcze mi przesłać taki sam zrzut z tym błędem podczas wystawiania?
@intersklep-149 dziękuję, już działam w Twojej sprawie.
dziękuję 😉 pozdrawiam. Dariusz. Zespół InterSKLEP
@intersklep-149 mam do Ciebie pytanie - czy w opisie lub parametrach swojej oferty wykorzystałeś markę Cerruti?
rZECZYWIŚCIE SKOPIOWAŁEM OPIS ŻE ARMANI WSPÓŁPRACOWAŁ Z CERRUTII. Już poprawiłem. Dziękuję za zatwierdzenie.
A czy może pani to już zatwierdzić?
Cześć, @intersklep-149. Po usunięciu Cerruti z treści oferty wszystko powinno przejść. Czy nadal otrzymujesz komunikat błędu? Jeśli tak, to jaki?
Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).794