Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygrałem dzisiaj 3 aukcje u tego samego sprzedawcy na Allegro Lokalnie. Przedmioty wylicytowałem po 3 zł za sztukę. Spokojnie zmieszczą się w paczkomacie gabaryt C.
Jednak nie widzę abym mógł połączyć wszystko w jedną wysyłkę. Nie mogę połączyć wszystkiego w jedną przesyłkę z licytacji?
Kontaktujesz się ze sprzedawcą i razem ustalacie koszt dostawy całości oraz formę dostawy . Potem robisz przelew na jego konto i czekasz na dostawę.
to nie jest rozwiązanie oficjalne przez Allegro, równie dobrze mogę zamówić wszystko za wysyłką pobraniową
Jak chcesz tańszą etykietę mieć to za jeden przedmiot płacisz normalnie, reszta na konto. Ewentualnie płacisz za wszystkie normalnie, a on zwraca Ci za 2 przesyłki, tylko wtedy nie ma możliwości systemowo, musi na konto. Jest jeszcze inna możliwość. Może wystawić jedną zbiorczą ofertę KUP TERAZ za wylicytowana cenę... Ogólnie trzeba się z nim dogadać i do jakiegoś porozumienia dojdziecie. Portal ma gdzieś ten problem.
jak za kup teraz? przecież z tego i z tego prowizje będzie miał naliczoną czy nie ??
Nie, tam prowizja jest dopiero po opłaceniu (z wyjątkiem oczywiście odbioru bez przedpłaty) I nie ma prowizji za koszty przesyłki. Czyli licytacje zostaną wtedy anulowane, a prowizje naliczą do KUP TERAZ.
Jeśli sprzedający miał w aukcjach opcję "odbiór osobisty - przedpłata" to można opłacić 2 przesyłki bez wysyłki.
a w sumie przepłacę tylko 11 zł za wszystko z 3 licytacji, większa pewność do reklamacji, nie będę kombinował już