Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupila i zapłaciła? śrdoki są tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2024-03-15&dateTo=2024-... a etykietę od Allegro otrzymasz tylko paczkomat InPost i Allegro One Box, resztę wpylasz samodzielnie.
Właśnie o to chodzi ,że w zakładce zamówienia od kupujących nie ma czegoś takiego jak pobierz etykiety tylko jest ,że zakup opłacony przez kupująca
w szczegółach też nic nie ma o etykiecie
A co ustawione zostało jako metoda wysyłki? Na lokalnie albo wysyłasz samemu albo przez allegro
Obrazka nie widzimy, jaka metoda dostawy?
dostawa : odbiór w punkcie paczkomaty 24/7 InPost - przedpłata
To mam ustawione
@Client:28190108 to musisz nadać samodzielnie przez inpost lub innego brokera kurierskiego
@Client:28190108 To samodzielnie musisz nadać, od Allegro nie dostaniesz.
Aha czyli muszę poczekać w takim razie, aż zweryfikują mi PayU ,żeby przesłać na swoje prywatne konto bankowe bo na tym są pieniądze razem z wysylka zablokowane . Dobrze zrozumiałam
Na weryfikacje czekasz ale kupujący nie czeka, musisz wysłać w zadeklarowanym czasie, jak nie podałeś innego to masz 7dni na wysłanie.
Okey dziękuję za pomoc
Na zdjęcia pewnie poczekać przyjdzie do poniedziałku rano jak moderacja zacznie w pełni funkcjonować. Upewnij się że masz tą kasę na koncie prawdopodobnie wysylkę masz we wlasnym zakresie a dane kupującego w mailu od allegro w takim wypadku nadaj tym na co się umówiliście i zachowaj dowód i nr nadania plus ten nr wyślij mu przez wiadomość allegro