Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć
Mam pytanie… zakupiłem na allegro lokalnie konsole Nintendo i zapłaciłem blikiem 500 zł( zrobiłem to przez stronę allegro lokalnie). Pobrało mi tą kwotę z konta ale oferta dalej jest aktualna i sprzedający twierdzi że nie dostał żadnych pieniędzy. Przy kupowaniu pokazało mi błąd ale pieniądze pobrało a oferta dalej się wyświetla. Co mam teraz zrobić by odzyskać pieniądze . Bo w zakładce kupione nie pokazuje mi że w końcu kupiłem tą konsole a pieniędzy na koncie nie ma .
@Client:137605914 czy możesz pokazać nam link do oferty, z którego skorzystałeś?
@Client:137605914 Jeśli znalazłeś ofertę na 0LX lub marketplace FB a następnie dostałeś "link do allegro" to niestety ale zostałeś oszukany.
Link nie prowadził do Allegro Lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro.
BLIK który podałeś i potwierdziłeś został użyty do wypłaty gotówki w bankomacie lub zakupu kryptowawalut - sprawdź potwierdzenie tej płatności czego dotyczy.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety się nie nastawiaj bo w praktyce będzie to graniczyło z cudem.
LUDZIE!!! czytajcie co potwierdzacie w bliku...
Tam jest napisane czy to zakup na allegro albo zakup kryptowalut czy wypłata w bankomacie.