Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To że na allegro są fikcyjne konta które sprzedają podróbki znanych marek, ze wybór koloru/wzoru nie jest w rzeczywistości wyborem zakópowanego produktu. Mimo informowania allegro o problemach nic to nie zmienia. Teraz to rozumiem. Co za specjalista wymyślił i zaprojektował ostatnią ankietę. Jest totalnie bez sensu, zagmatwana i **piiip**yczna. Pieknie pokazujaca jak działa allegro tak samo jak ta ankieta. Czy Państwa już na prawdę pogrzało żeby taką ankietę wysyłać czy może AI to wymyślił.
@rafaelito17 Cześć, jesteś w stanie proszę podać przykłady aukcji z "podróbkami", o których wspominasz?
Jeśli chodzi o ankietę, o jakiej konkretnie ankiecie piszesz?
Z góry dzięki wielkie za informacje 🙂
Obecnie nie. Niecały rok temu poszukiwałem 2 prodktów 2 dużych marek. Po weryfikacji wielu ogloszeń i komentarzy zaobserwowałem fałszywe konta i produtky. Niestety nawet po blokadzie takich uzytkownikow otwierają kolejne. Proszę przyjrzeć się produktą Microsoft i Ładowarką firmy Samsung. Znam bardzo dobrze ładowarki samsung i niestety mogę stwierdzic ze wiele ogłoszeń po weryfikacji zdjeć klientów to nie są oryginały mimo tego co piszą sprzedawcy. Produkty microsoft wersje box itp są tworzone z kluczę licencyjnym na specjalnej karcie lub naglejce zas na allegro otrzymoją klienci wydrukowane kartki przez sprzedawców. Kazdy klucz firmy microsoft ma tworzony i jest sprzedawany z kartą/naklejką autentycznosci, taką informacje podaje sam Microsoft. Jest to łamanie prawa przez sprzedawców i mimo braku autentycznosci klucz mozna użyć bez gwarancji i bez pomocy od Microsoft. Dodatkowo sprzedawca w ten sposób może sprzedac ten sam klucz paru klientą. Na żadnej platformie nie widziałem takiej ilosci nie pewnych sprzedaży. Dla zbadania zweryfikowałem pare innych ogłoszeń ze sprzetami i programam co potwierdza ze na platformie Allegro jest duzo oszustwa. A produkty nie są sprzedawane zgodnie z opisem. Klienci są oszukiwani. Już to Państwu zgłaszałem.