Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wybrałem opcję paczkomatu po czy doszedłem do wniosku że odbiorę osobiście. Nie mogę anulować płatności tak aby powrócić do wyboru metody dostawy. Jest opcja "zapłać teraz" lub "anuluj płatność ". Ta druga ni przynosi rezultatu....
@bruce_2004 Masz towar w zakładce:
Na Allegro Lokalnie nie anulujesz całego zakupu, jak wyżej wprowadzono Cię w błąd. Skontaktuj się ze sprzedawcą i poinformuj go o odbiorze osobistym.
Jeśli nie możesz anulować płatności, spróbuj kliknąć "zapłać teraz" i nie płać, potem anuluj rozpoczętą płatność.
Wlasnie anulowanie nie działa . Gdy naciska anuluj płatność, pojawia się zapłać teraz.
@bruce_2004 Skontaktuj się z sprzedającym i powiadom go o odstąpieniu od zakupu, przeoczyłem że to AL:https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zakup-i-dostawa-na-allegro-lokalnie/kontakt-ze-sprzedajacym-...
@bruce_2004 Ale zapłaciłeś już, czy nie? Wygląda na to, że anulowałeś płatność. Powiadom sprzedawcę o odbiorze osobistym i umów się z nim na ten odbiór.
Nie zapłaciłem. Chciałbym wrócić do opcji wyboru sposobu odbioru.
Skontaktuj się ze sprzedawcą. Jeśli nie jest to możliwe, nie płać i nie odbieraj sprzętu. Na Allegro Lokalnie po pięciu dniach bez wpłaty transakcja automatycznie uznana jest za niezawartą.
@bruce_2004 To nie płać i nie ma zakupu, napisz mu ze rezygnujesz z zakupu.
Ale on to już wie, po co powtarzać?? 🙂
A ty wiesz?😝
Nie, ja nic nie wiem, tylko lew wszystko wie, były lider punktacji w dziale dla profesjonalnych sprzedawców 😄
Nie chcę anulować transakcji tym bardziej że była to licytacja i cena mi pasuje. Chce tylko zmienić systemowo metodę na odbiór własny
@bruce_2004 To w porozumieniu z sprzedającym.
Nie z sprzedającym, tylko ze sprzedającym.
🤣
Za to "czarna mamba"liderka oddziału....