Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem na allegro lokalnie xboxa, jednak tuż po zapłacie anulowałem zakup (zmieniłem zdanie, znalazłem taniej) Towar nie został wysłany. Czy w związku z tym sprzedający może przetrzymywać moje pieniądze za zakup?
@Misiallah Nie może, musi Ci je oddać.
Jeżeli nie chce, otwórz Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE i poproś tam o pomoc Allegro.
otworzyłem dyskusję i czekam do jutra aż allegro pomoże w rozwiązaniu problemu
@Misiallah Jeżeli to była osoba prywatna - nie przysługuje Ci możliwość odstapienia od zakupu bez podania przyczyny. W skrócie - może.
powód był: brak dokumentu potwierdzającego legalność urządzenia - ponoć gośc wygrał w konkursie w radio a dowód jest w zamkniętym kartonie.
@Misiallah To tym bardziej powinien zwrócić pieniądze, bo nie jest to zwrot bez podania przyczyny. Dyskusję otwórz i poproś o pomoc Allegro.
@Misiallah czyli złożyłeś reklamację? bo "zmieniłem zdanie - znalazłem taniej" nie wygląda mi na reklamację?🤔
@xyz96 Czy : "zmieniłem zdanie - znalazłem taniej" - to reklamacja ? 🤔
@pinsplash Zapewne masz rację ale i tak w końcu musi oddać kasę.
chłop się upiera że nie dostał kasy 🙂 i że mam mu 122zł zapłacić za to że wystawił aukcje
@Misiallah Dyskusję otwórz, wyżej masz link. Zaraz się okaże, że kasę dostał.
Dyskusja otwarta, ale muszę czekać do jutra do północy aż allegro podejmie kroki