Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy sprzedający jest zobowiązany do udostępnienie swojego aktualnego numeru telefonu. Moje pytanie dotyczy sprzedawcy [edycja] co prawda sprzedawca ten na "allegro" ma dobre opinie, sama byłam zadowolonym klientem, dlatego poleciłam go koleżance, która otrzymała towar uszkodzony i ma problem z odzyskaniem pieniędzy (oczywiście nie ma ze sprzedającym żadnego kontaktu, ani mailowego ani telefonicznego ). Osoby, które zakupiły towar bezpośrednio przez stronę internetową tego sprzedawcy zostały zwyczajnie oszukane. Poniżej opinie. Uważam, że takie nieuczciwe firmy powinny być blokowane przez Allegro, nadmieniam, że firma [edycja] zamyka swoje stare konta na allegro i otwiera nowe. .....
@annaszymichowska Cześć. 🙂 Czy sprzedaż odbyła się przez Allegro? Jeśli tak, to wielka prośba, żeby bezpośrednio napisała do nas Twoja koleżanka i podała numer zamówienia.
Jak zakup odbył się przez Allegro to nie powinno być problemów z takim sprzedającym,masz dyskusję, masz Allegro Protect. Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy.