Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Potrzebuję pilnej pomocy! Sprzedający wystawił przedmiot na Allegrolokalnie, a w treści ogłoszenia napisał, że informacji udziela poprzez kontakt telefoniczny. Allegro oczywiście usunęło numer telefonu, a Sprzedający nie loguje się, nie czyta maili ani próśb o wystawienie opcji "Kup Teraz"
Chodzi o nietypową część do samochodu, której nigdzie indziej nie mogę znaleźć, a auto od ponad dwóch tygodni tkwi w warsztacie tylko i wyłącznie z powodu niemożności kontaktu ze Sprzedającym.
Czy ktokolwiek może doradzić jak można uprosić żeby Allegro skontaktowało się telefonicznie ze Sprzedającym? Wiem, że to usuwanie numeru wynika z troski o prowizję, a że to część za 300zł- to ja chętnie tą prowizję im zapłacę tylko co mam zrobić, kogo prosić żeby nawiązali kontakt z człowiekiem, który nie czyta maili, bo domyślam się, że tego numeru nikt mi nie poda za żadne skarby... 😕
Cześć, @2KAN. Zależy nam na ograniczeniu udostępnianych danych osobowych do minimum - wszystko w celach bezpieczeństwa. W tej sytuacji jedyną formą kontaktu pozostaje wiadomość na czacie Allegro Lokalnie.
Pisałem wiele wiadomości na czacie, wysyłałem prośbę o udostępnienie opcji "Kup Teraz"- sprzedający nie czyta maili, nie loguje się od ponad miesiąca, nie odpowiada. Wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale są setki jeśli nie tysiące ludzi w tym kraju, którzy nie korzystają z poczty elektronicznej i mimo, że dla mnie to też dziwne, po prostu takie są realia
Rozmawiałem już z konsultantem Allegro telefonicznie i też potwierdził, że nie ma żadnej możliwości pomocy, mimo że prosiłem tylko o wysłanie PRZEZ ALLEGRO prośby SMSem do Sprzedającego o zalogowanie na swój profil. Otrzmyałem odpowiedź, że Allegro nie posiada nawet bramki SMS
Dla mnie to koszmar, sytuacja bez wyjścia i naprawdę nie chce mi się wierzyć, że w dzisiejszych czasach tak prosta sprawa pozostanie bez rozwiązania...