Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam problem, czytałem już kilka tematów na forum ale problem nadal nie został rozwiązany - Otóż była licytacja na allegro lokalnie, brak kupujących. Chciałem się skontaktować ze sprzedającym ale nigdzie nie widzę takiej możliwości. Przez aukcję nie ma takiej możliwości. Przez centrum wiadomości też się nie da - nigdzie nie widzę opcji "Nowa wiadomość" tylko mam te które już były wcześniej. Proszę o pomoc mam link do aukcji i nick sprzedającego, chciałem zakupić przedmiot ale nie mam możliwości kontaktu ze sprzedającym. Czy jest możliwość do niego napisać? Jeśli tak to w jaki sposób?
@kamilkb1 przykro mi, ale jeśli ten sprzedający nie ma innych aktywnych ofert, to nie będziesz miał możliwości skontaktowania się z nim.
Sprzedający nie ma wystawionych innych ofert, Czy to jest normalne co wy robicie z tym allegro? Jest z roku na rok coraz gorzej, nie da się kompletnie z niczego korzystać. Zrobiliście również pozycjonowanie ofert i nie da się obecnie tego rozłączyć. Ja się pytam czemu? Czemu niszczycie dawne, stare, dobre allegro? Przecież było super a zmieniacie wszystko na gorsze. To proszę mi teraz jakoś pomóc, potrzebuję się skontaktować ze sprzedającym.
Podaję link do oferty:
@kamilkb1 [edycja]
@kamilkb1 Wchodzisz tu 👉 centrum wiadomości
Wpisujesz nick sprzedającego (Client:70749763) oraz wiadomość i wysyłasz - wiadomość trafia na skrzynkę mailową sprzedającego.
Co Ty, to nie działa. Użytkownik kamilkb1 jest kontem zwykłym. Nie wyśle już wiadomości Twoją metodą przez CW!
@serwis-texas Od kiedy takie rzeczy? 🙈
Jeszcze jakiś czas temu działało 🤔
Niestety ale się mylisz. Allegro wyłączyło tę opcję na kontach prywatnych, tylko firmowi mogą tak zrobić. To kolejna nie dawna zmiana z cyklu "ułatwiających zakupy".
Dziękuję za pomoc! Udało mi się skontaktować ze sprzedającym.
"problem nadal nie został rozwiązany"
Nie występuje tu błąd. To jest celowe działanie Allegro!!!