anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości zmiany domyślnego paczkomatu w systemie Allegro Lokalnie

alaraf
#2 Obserwator#

Gdzie w systemie Allegro Lokalnie mogę zmienić domyślny paczkomat docelowy? Kiedyś kupiłem coś i podałem numer paczkomatu w miejscowości, w której byłem na wakacjach i teraz wszystkie zakupy są tam przekierowywane. Widzę, że nie jestem pierwszą osobą, która ma taki problem. Proszę w końcu dodać do systemu możliwość zmiany domyślnego paczkomatu.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@alaraf nie będzie możliwości ustawienia na stałe docelowego Paczkomatu. System podpowiada przy składaniu zamówienia, ostatnio wybrany punkt dla zaznaczonego adresu dostawy. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

alaraf
#2 Obserwator#

Problem w tym, że system podpowiada błędnie paczkomat znajdujący się 200 km od mojego adresu, który jest podany w systemie. System działa nieprawidłowo, dlatego proszę go naprawić lub przynajmniej wprowadzić możliwość ustawienia domyślnego paczkomatu, który będzie brany do etykiety adresowej.

Nie jestem pierwsza osobą, która doświadczyła tego samego problemu, dlatego tu na forum tyle osób prosi Panią o przeadresowanie paczkomatu.

oznacz moderatorów

alaraf
#2 Obserwator#

W systemie Allegro jest możliwość edycji listy adresów wysyłkowych. Czy tak trudno zrobić kopiuj-wklej, że by taka sama funkcjonalność była w systemie Allegro Lokalnie? Utrzymywanie dwóch systemów o bardzo zbliżonej funkcjonalności na dwóch różnych platformach nie ma sensownego uzasadnienia, a już na pewno nie ekonomicznego, ale to już problem kierownictwa spółki...

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@alaraf w sprawie zarządzania adresami do wysyłki na Allegro Lokalnie, skontaktuj się z nami przez ten formularz. Doradca będzie mógł usunąć zapisane adresy. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

alaraf
#2 Obserwator#

Nawet nie wiem, jakie są zapisane tam adresy, bo z poziomu użytkownika nie mogę wejść w ustawienia swojego profilu, żeby je zobaczyć. Tworzenie działu do doraźnego rozwiązywania problemu zamiast naprawa źródła problemu świadczy tylko o tym, że spółka stawia na białko, a nie rozwój technologii 🤣

Nie prościej byłoby poprawić aplikację webową?

oznacz moderatorów