Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Już od kilku dni nie można zapłacić przelewem tradycyjnym, wygląda na to że 100% transakcji z przedpłatą ma iść przelewami bezpośrednio z konta bankowego właściciela a nie np. przekazem na nr konta w jakimś punkcie, na poczcie gdzie można zapłacić gotówką, wiadomo też że od 1 lipca skarbówka może sobie dowolnie wchodzić na konta bankowe wszystkich i trzepać rachunki. Eliminacja gotówki ze statystyk i z obrotu z jednoczesną inwigilacją?
@pc2020 Cześć. Dlaczego nie możesz zapłacić za zakupy przelewem tradycyjnym? Nie widzisz go jako opcję do wyboru w formularzu dostawy i płatności?
U mnie wyświetla się opcja płatności przelewem tradycyjnym, dlatego bardzo proszę o informacje co właściwie się dzieje 🙂 Przydatne mogą być zrzuty ekranu.
tak, dokładnie. nie ma formy przelewu tradycyjnego w opcjach, wygląda to tak:
https://zapodaj.net/1b71af741951c.jpg.html
@pc2020 Zatem wielka prośba o wyczyszczenie plików cookies, zaktualizowanie przeglądarki (a najlepiej sprawdzenie sytuacji w trybie incognito) i sygnał dla mnie, czy wciąż nie widzisz opcji płatności przelewem tradycyjnym na swoim koncie. 🙂
dajcie sobie spokój z pseudorozwiązaniami tylko napiszcie od razu dlaczego jest wyłączony :]
podbijam, to samo
.Mam to samo.Masakra.Nawet kartą nie mogę.