Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas wejścia w centrum wiadomości allegro lub allegro lokalnie aplikacja wiesza się na kilkanaście sekund i tak za każdym razem oraz komunikat czy zamknąć czy oczekiwać. Do tego kilka dni temu bez orientu skasowali mi cały koszyk a loguje się tylko na jednym urządzeniu? Aplikacja usuwana, pliki też i instalowana ponownie nie pomaga.
@jaroslawdomanski, przedmioty z koszyka znikają, jeśli zostaną sprzedane lub dane oferty są zakończone. Jeśli chodzi o kwestię powolnego włączania Centrum wiadomości Allegro oraz czatu Allegro Lokalnie, czy na pewno korzystasz z najnowszych wersji aplikacji? Jakiego urządzenia używasz?
mnie to też spotkało, niedopracowana apka, odinstalowałem i uzywam z przeglądarki. Od razu lepiej
Od wczoraju3coś się dzieje nawet przy wystawianiu, spowolniona reakcja i ładowanie aktualizowanie ceny danych. AlleMatrix nie wyrabia 😄 Pewno zapomnieli opłacić abonamentu xDDD
Konwersacja, do której prowadził link, nie istnieje lub nie masz do niej dostępu? Pomyłka w czat Allegro Lokalnie. Napisałem pytanie, jak można się pozbyć się tego problemu? @mr_oma jako moderator zamknął temat i niedostałem odpowiedzi. (Odmowa dostępu).
Witam, kiedy dostaję powiadomiene na czat Allegro Lokalnie, wyskakuje takie powiadomiene (Konwersacja, do której prowadził link, nie istnieje lub nie masz do niej dostępu) i niema czatu gdzię klient pisał, ale po godzinie lub dwie powiadomenie pojawia się (za pózno) . Jak można się tego pozbyć? Niedasię sprzedawać towaru na Allegro z takim problemem.
Znowu problem z czatem, naprawiliście już: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Sylvestr22, pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Proszę Cię o cierpliwość.
Dziś to już nie tylko czat, a aktualizacja ceny. AleeMatrix xD Pewno nie opłaciliście abonamentu za program i się wiesza xD