Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
28.06.25 zostały pobrane z allegro pieniądze na kwotę 102 zl, ale w histori brak żadnego zakupu
Jak mogę sprawdzić skąd poszła płatność i jak odzyskać pieniądze
@paula2515 zaloguj się do banku i sprawdź, czy to była wypłata w bankomacie, zakup kryptowalut, czy przelew do Allegro, jeśli do Allegro, to zaloguj się na konto z którego były robione zakupy
Właśnie przez przypadek zobaczyłam płatność blikiem
Dzisiaj sprawdzałam historię swoich płatności niekiedy tak robię a tu pobrane pieniądze blikiem
jedyne co płaciłam to chciałam zapłacić na stronie florio są to różne kwiatki i nie wiem czy się nie wkradła jakaś inna płatność ponieważ dzisiaj wchodzę na maila a za kwiatki płatność w oczekiwaniu
@paula2515 jeśli płatność jest w oczekiwaniu, to są dwie opcje, albo przejdzie, albo dostaniesz zwrot kasy, możesz dać linka do tej aukcji🤔
@paula2515
BLIK nie obciąża konta automatycznie. Musisz podać kod i potwierdzić transakcje (masz tam zawsze info, za co i gdzie płacisz), a w przypadku transakcji bez kodu (jak masz zapisany dany sklep czy apkę) potwierdzić transakcję w apce bankowej.
A jeżeli chodzi o zwrot, to po potwierdzeniu transakcja jest nieodwoływalna. Co najwyżej platforma rozliczeniowa (Payu, Przelewy24, TPay itp) odeśle wpłatę z powrotem (tylko to już nie będzie BLIK-iem).
@paula2515 nie widzę zakupu na tę kwotę w ostatnim czasie na Twoim koncie Allegro oraz Allegro Lokalnie. Możesz wygenerować potwierdzenie płatności i skontaktować się z naszym supportem przez formularz, by zweryfikować sprawę.
Próbowałam wysłać formularz
wysłałam również maila do was
Poszło zgłoszenie dziękuje za reakcję pozdrawiam