Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwracam UWAGĘ na CAŁKOWITY BRAK MOŻLIWOŚCI KONTAKTU w przypadku problemu na Allegro Lokalnie, świadomie ZABLOKOWANO ! możliwość napisania lub zamówienia rozmowy, jest to niegodne lekceważenie zwykłych, uczciwie pracujących Polaków, dla was ważne są tylko firmy, a zwykły człowiek to zbyteczny ciężar, nie mam żadnych wątpliwości iż jest to główny powód stworzenia Allegro Lokalnie, de facto - podziału na LEPSZYCH I GORSZYCH ! To tak obchodzicie 25-lat coraz gorszej działalności ? WSTYD I HAŃBA !
Cześć @SIGNUMTEMPO_RIS, wskaż proszę w którym miejscu zablokowana jest możliwość zamówienia rozmowy telefonicznej lub czatu z doradcą 🙂
Dobrze Pan wie że "moje allegro" dotyczy tylko zakupów z kont firmowych i brak jest możliwości wysłania maila lub zamówienia rozmowy gdyż jest żądane wskazanie przedmiotów których brak na liście, a z kolei na "moje allegro lokalnie" w ogóle nie ma możliwości kontaktu mailowego i telefonicznego ! 😞
Pzdr. Adam.
Dziękuje za wyjaśnienie @SIGNUMTEMPO_RIS.
W celu zamówienia rozmowy telefonicznej lub kontaktu e-mail, użyj proszę formularza dostępnego tutaj.
Czy Pan w ogóle kojarzy o co chodzi, wielokrotnie tak robiłem i zawsze jest żądanie wybierz przedmiot, a tego nie ma na liście bo wyświetlane są wyłącznie te z kont firmowych i dalsze działanie jest zablokowane, nie da się zamówić rozmowy lub wysłać maila ! Proszę rzetelnie zbadać problem, albo przekazać to osobie bardziej kompetentnej. 😞
Tak, kojarzę o co chodzi 🙂
Wybór zakupu jest opcjonalny, tak jak na podanym zrzucie ekranu:
Sprawdziłem na swoim koncie oraz nie będąc zalogowanym, w dalszym ciągu wybór zakupu jest opcjonalny i mam możliwość zamówienia rozmowy.
@matt_rose może to zależy od zgłaszanego problemu.
@SIGNUMTEMPO_RIS a nie masz możliwości zaznaczyć Brak na liście
Dzięki Mistrzu, to ty powinieneś być konsultantem, a nie ten Pan, który podejrzewam zarabia niezłą kaskę, co niestety nie koreluje z kompetencjami. 🙂