Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o wyłączenie tego boota ,tylko przeszkadza i wkurza ,przez niego nieraz nie wysłałem wiadomości .Czyżby Allegro lubi się znęcać nad klientem :(:(:( Pozdrawiam
@adech jeśli nie chcesz, aby Allina udzielała odpowiedzi, możesz zrezygnować z jej pomocy w zakładce Ustawienia komunikacji.
@gdvorek On jest kupującym i nie może sobie wyłączyć Alliny 😉
@KOGIEL_T bardzo doceniam Twoją czujność 😄 Natomiast kupujący jak najbardziej może ograniczyć aktywność Alliny! Wszystko opisane czarno na białym tutaj:
🔗 Jak działają automatyczne odpowiedzi – informacje dla kupujących
@gdvorek w takim układzie czego dotyczy ten wpis🤔
@KOGIEL_T część komunikatu, na którą się powołujesz, informuje o tym, kiedy Allina może włączyć się w imieniu sprzedawcy.
@gdvorek jak wyłączyć tego bota na stronie formularza chodzi o czaty z allegro
@gdvorek no właśnie, ten komunikat ewidentnie sugeruje, że Allina odpowiada w imieniu sprzedawcy.
@KOGIEL_T dokładnie – Allina odpowiada w imieniu sprzedawcy, ale tylko wtedy, gdy kupujący nie wyłączy tej opcji u siebie.
Jeśli kupujący odznaczy checkbox, to niezależnie od ustawień sprzedawcy – Allina nie włączy się do rozmowy 😉
@Agent555 w tym miejscu o którym piszesz, nie ma możliwości wyłączenia go.
@gdvorek w takim układzie powinniście zmienić opis checkbox'a, bo on również sugeruje, że zezwala na wiadomości ode mnie
@KOGIEL_T dziękuję za sugestię - przekaże ją do zespołu, który zajmuje się tym checkbox'em.
@gdvorek dzięki, mam nadzieję, że w tym temacie odpowiedni zespół zadziała w tempie allegro, czyli żwawo😉
@KOGIEL_T też mam taką nadzieje 😄 gdybym dostał informację zwrotną od tego zespołu to dam tu znać 😊