anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
adech
#8 Zapaleniec#

Proszę o wyłączenie tego boota ,tylko przeszkadza i wkurza ,przez niego nieraz nie wysłałem wiadomości .Czyżby Allegro lubi się znęcać nad klientem :(:(:( Pozdrawiam

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
gdvorek
Moderator
Moderator

@adech jeśli nie chcesz, aby Allina udzielała odpowiedzi, możesz zrezygnować z jej pomocy w zakładce Ustawienia komunikacji

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@gdvorek  On jest kupującym i nie może sobie wyłączyć Alliny 😉

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@KOGIEL_T bardzo doceniam Twoją czujność 😄 Natomiast kupujący jak najbardziej może ograniczyć aktywność Alliny! Wszystko opisane czarno na białym tutaj:

🔗  Jak działają automatyczne odpowiedzi – informacje dla kupujących

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@gdvorek  w takim układzie czego dotyczy  ten wpis🤔

alll.png

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@KOGIEL_T część komunikatu, na którą się powołujesz, informuje o tym, kiedy Allina może włączyć się w imieniu sprzedawcy.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
Agent555
#19 Nestor#

@gdvorek  jak wyłączyć tego bota na stronie formularza chodzi o czaty z allegro 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@gdvorek  no właśnie, ten komunikat ewidentnie sugeruje, że Allina odpowiada w  imieniu sprzedawcy.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@KOGIEL_T dokładnie – Allina odpowiada w imieniu sprzedawcy, ale tylko wtedy, gdy kupujący nie wyłączy tej opcji u siebie.

Jeśli kupujący odznaczy checkbox, to niezależnie od ustawień sprzedawcy – Allina nie włączy się do rozmowy 😉

@Agent555 w tym miejscu o którym piszesz, nie ma możliwości wyłączenia go.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@gdvorek  w takim układzie powinniście zmienić opis checkbox'a, bo on również sugeruje, że  zezwala na wiadomości  ode mnie

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@KOGIEL_T dziękuję za sugestię - przekaże ją do zespołu, który zajmuje się tym checkbox'em.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@gdvorek  dzięki, mam nadzieję, że w tym temacie odpowiedni zespół zadziała w tempie allegro, czyli żwawo😉

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@KOGIEL_T też mam taką nadzieje 😄 gdybym dostał informację zwrotną od tego zespołu to dam tu znać 😊

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów