Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , Kupiłem produkt na Allegro Lokalne , płatność poszła , z banku zabrało pieniądze , a Allegro pokazuje mi ze płatność : Oczekujemy na dokończenie płatności... Dokończ płatność
Jeśli w adresie www.allegrolokalnie. a .pl bylo coś dopisane pomiędzy to to oszustwo i natychmiastowo trzeba wstrzymać płatność
nic takiego nie było
Jak to był zwykły przelew to jest jeszcze taka możliwość że twój bank zbiera przelewy z określonych godzin i potem wypuszcza hurtem wszystkie np o 10.00 wtedy płata się zaksięguje
To częsty chyba ostatnio błąd. Przynajmniej postów widać sporo. Jeśli płatność przelewem tradycyjnym to jeszcze poczekaj. Szybka płatność jak nie doszła to raczej nie dojdzie. W ciągu 3-5 dni powinna wrócić tam skąd przyszła. Gdyby nie to pisz na allegro kontakt. A jak chcesz skończyć zakup to niestety płatność trzeba ponowić. Allegro obecnie zbyt zajęte "cudnymi i niezwykle ułatwiającymi wszystkim życie" zmianami by zajmować się takimi błahostkami.
Rozumiem ech , 3 dni minęły to poczekam jeszcze te 2 dni i zobaczymy
a i po próbie zapłacenia 2 x pojawia sie komunikat :
Nieopłacony zakup
Za kilka minut sprawdź status płatności w Moje Zakupy > Kupione.
@xSinon Takie coś można anulować płatność, następnie ją ponowić (nie zawsze się da) a tamte nieudane płatności wrócą na twoje konto -jak pobrało z konta.
@xSinon chodzi o zakup z 14.10.2023? Widzę, że płatność się cały czas nie powiodła, czy udało Ci się porozumieć ze sprzedającym? Bo widzę, późniejszą transakcję która przeszła 🙂
Teraz środki zostały zwrócone, dziękuję za odp
Witam
Czyli jesli wisi platnosc - poszlo z konta a informacja jest dokończ platnoscz szybkim przelewem, to moge oczekiwac zwrotu gotowki na konto. Sprzedający nie otrzymał pieniędzy, ale i tak chce sie wycofac bo niby cos mi wysylal ale jakies linki z wirusami.
Prosze o odpowiedz
@Milka1983E Cześć, a w jaki sposób opłacono zamówienie? Czy korzystałeś z jakiegoś linka przesłanego przez sprzedającego?
@Milka1983E zakup na lipny link imitujący allegro kasy juz nie zobaczysz