anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

co robić zakupiłem konto w valorant a gość próbuję mnie oszukać

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:47285354
#2 Obserwator#

Witam chciałbym sie dowiedzieć co zrobić zakupiłem konto od kolesia za 450 zł pierwsze co zauważyłem nie chciał mi podać loginu oraz hasła kazał zalogowac mi sie poprzez przypisane konto do gmail z początku podał złe dane gdy podał dobre dane spróbowałem sie zalogować konto było zbanowane napisałem do niego a on napisał ze to ja zbanowałem konto i prawdopodobnie mam bana na dysk twardy i to on czuje sie oszukany zadnych banów nie posiadam zgłosiłem sprawe na allegro dyskusje czekam jeszcze na wiadomość od riotu kiedy to konto zostało zbanowane i o której ale czy w takiej sytuacji allegro zwróci mi te 450zł? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
#2 Obserwator#

aa dodam jeszcze ze ten pan podał nieswój numer telefonu skontaktowałem sie z panem z ogłoszenia a on mówi ze zadnych kont nie sprzedaje ze ktoś najprawdopodbniej  podał przypadkowy numer  oczywiscie screeny rozmowy z tym numerem tez przesłałem na chat allegro czy jest coś jeszcze co moge zrobić? 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:47285354 w prowadzonej dyskusji, jeśli nie uda Ci się dojść do porozumienia po 24h od jej założenia pojawi się opcja pomoc z Allegro. Skorzystaj z niej proszę, wówczas pracownik Allegro dołączy do dyskusji. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

dlaczego nie banujecie ludzi pokoroju wlasnie takich oszustów i czemu mam czekać 24h skoro gość nie widzi swojej winy?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Dlatego że trzeba to sprawdzić, i tak działa dyskusja i tak możesz odzyskać środki.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:47285354 jeśli Twoje przypuszczenia się potwierdzą, to odpowiedni zespół podejmie działania wobec konta sprzedającego. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

tak tylko kwota 450zł poszła sie walic na jakies 30dni nim wasze "PROCEDURY ZADZIAŁAJĄ" 

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

@Client:47285354  Jeżeli Allegro działa zbyt wolno to zawsze możesz rozpocząć  postępowanie sądowe,  oczywiście potrzebne będą opinie biegłych itd....

Zanim zaczniesz narzekać to przeczytaj najpierw  Załacznik Nr 1  do regulaminu Allegro, zwłaszcza  punkt 42.

Ja nie podejmuję się oceniać  czy kupowanie kont Velorant jest legalne czy nie, chyba jednak nie jest legalne skoro dotknęła cię jakaś forma blokady, więc oceń to sam.

Spotkałem się jednak już z opinią że Protect po prostu nie wypłaca odszkodowań za handel kontami.

Życzę pomyślnego zakończenia sporu....

oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

skoro tak to dlaczego takie coś jest wgl wystawiane skoro nie jest zgodne z regulaminem to zbanowac konto nara zakaz dodawania wiesz co pierwszy raz sie z czymś takim spotkałem kupowałem dużo kont ale nigdy przenigdy ktoś mnie nie oscamował na allegro i to nie na mała kwote bo 450zł myślałem ze tutaj nie da sie oszukać a jednak 

oznacz moderatorów