Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w pytaniu co zrobić gdy transakcja nie doszła do skutku, a bank pobrał płatność
@Client:131774491 jedna z dzisiejszych transakcji (z 13:48) doszła do skutku, udało Ci się opłacić to zamówienie. Sprzedający otrzymał Twoją wpłatę.
Otrzymał, ale ja piszę o zamówieniu z dzisiejszego dnia o 11.13 - numer zamówienia: 4798686621
@Client:131774491 tutaj płatność się nie powiodła i żadne środki nie powinny zostać pobrane z Twojego konta w związku z tą płatnością.
Czy nie chodzi o płatność również z dzisiaj, ale z 13:48 (godzina zaksięgowania płatności to 13:52)?
Jeśli nie, prześlij proszę potwierdzenie płatności za pomocą formularza (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail) Doradca sprawdzi, której płatności dotyczy, a w razie potrzeby skontaktuje się z operatorem płatności.
Dziękuję za odpowiedz
Jeszcze raz ja. Ile może potrwać zwrot pieniędzy na mój rachunek bankowy?
@Client:131774491 Powinien potrwać do 3 dni roboczych. Gdyby okres ten się przedłużył, tak jak napisała @la_nika, prześlij proszę potwierdzenie płatności za pomocą formularza (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail) Doradca sprawdzi, której płatności dotyczy, a w razie potrzeby skontaktuje się z operatorem płatności.
Dobry wieczór
Przesłałem już załącznik z potwierdzeniem wpłaty na konto Allegro
Pozdrawiam.