anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić gdy zakup nie doszedł do skutku, a zapłaciłem za towar?

Client:131774491
#1 Nowicjusz

Jak w pytaniu co zrobić  gdy transakcja nie doszła do skutku, a bank pobrał płatność

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:131774491 jedna z dzisiejszych transakcji (z 13:48) doszła do skutku, udało Ci się opłacić to zamówienie. Sprzedający otrzymał Twoją wpłatę. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Otrzymał, ale ja piszę o zamówieniu z dzisiejszego dnia o  11.13 - numer zamówienia: 4798686621

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:131774491 tutaj płatność się nie powiodła i żadne środki nie powinny zostać pobrane z Twojego konta w związku z tą płatnością.
Czy nie chodzi o płatność również z dzisiaj, ale z 13:48 (godzina zaksięgowania płatności to 13:52)?
Jeśli nie, prześlij proszę potwierdzenie płatności za pomocą formularza (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail) Doradca sprawdzi, której płatności dotyczy, a w razie potrzeby skontaktuje się z operatorem płatności. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Dziękuję za odpowiedz

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Jeszcze raz ja. Ile może potrwać zwrot pieniędzy na mój rachunek bankowy?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:131774491 Powinien potrwać do 3 dni roboczych. Gdyby okres ten się przedłużył, tak jak napisała @la_nikaprześlij proszę potwierdzenie płatności za pomocą formularza (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail) Doradca sprawdzi, której płatności dotyczy, a w razie potrzeby skontaktuje się z operatorem płatności. 

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Dobry wieczór

Przesłałem już załącznik z potwierdzeniem wpłaty na konto Allegro

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów