Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Co zrobić ze sprzedawcą który źle opisał aukcje?
w opisie była informacja ze na sprzedaż jest 16szt danego przedmiotu, otrzymałam jedną sztukę i odpowiedź od sprzedającego w wiadomości ze oferta dotyczyła tylko jednej sztuki.
Client:44984600 otwórz dyskusję i domagaj sie wyjaśnienia , po 24 H możesz poprosić administratora o pomoc .
Wyjaśnij to ze sprzedającym tutaj; https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE Włączy się pracownik Allegro, który oceni czy opis był poprawny, czy nie. Jeśli masz rację, domagaj się wysłania reszty towaru lub zwrotu wpłaty. Allegro pomoże Ci w Dyskusji.
Problem w tym że otworzyłam dyskusje bo sprzedawca długo nie wysyłał towaru i nie odpowiadał. Więc dyskusja jest otwarta w innym temacie 😞
Nie szkodzi, jeśli Dyskusja jest otwarta w innym temacie, napisz w niej teraz o niezgodnej ilości sztuk i poproś o pomoc Allegro.
Sprzedawca zaproponował dosłanie pozostałej ilości z przesyłką na swój koszt jeśli dopłacę za pozostałą ilość.
Zaczekaj na wypowiedź administratora , na razie nie podejmuj decyzji , noooo chyba ,że propozycja sprzedającego jest dla Ciebie satysfakcjonująca .
Poproś w Dyskusji o pomoc Allegro. Ja nie znam opisu tej aukcji i nie mam wpływu na postępowanie sprzedawcy, Allegro ma.
@Client:44984600 a możesz podac opis?
OPIS
" Podtalerze szklane ze złotą obwódką, nowe, śr.32cm. 16szt."
@Client:44984600 A w samej ofercie było 16 pojedynczych szt., czy 1 szt. (komplet)?
EDIT
Znalazłem tę ofertę. Sprzedający albo nie potrafi ustawić ilości sztuk w ofercie (na AL jest to nieco schowane), albo - co bardziej prawdopodobne - rąbnął się z ceną (bo w innej ofercie też ma 15 szt. podtalerzy po 14 zł za szt., ale cena podana jest już za całość).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄