anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić?

justek40
#7 Wielbiciel#

Kupiłam przedmiot na Allegro lokalnie, zapomniałam odebrać przesyłki z Oneboxa. Napisałam do sprzedającego że pokryje jeszcze raz koszty wysyłki i żeby mi ten przedmiot jeszcze raz wysłał w terminie jaki mu będzie pasował. Sprzedawca odpowiedział, że nie zgadza się na zwrot przedmiotu, i żeby kontaktować się z Allegro bo paczka jest w ich magazynie. Chciałabym ten przedmiot jeszcze raz otrzymać

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Zla współpraca, przecież jak mu piszesz że pokryjesz koszt ponownej wysyłki to jaki zwrot? ludzie gdzie ten świat zmiesza, ale możesz skontaktować się z Allegro Łone: 616 306 997 zadzwoń

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@LEW433 widocznie się sprzedawca już raz przejechał i boi sie że jak odbierze to jeszcze mu sie zwrot za pomocą dyskusji wciśnie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak biedy sprzedający, a niech sobie jeździ gdzie chce, sprzedaje i powinien wiedzieć że ma obowiązki a nie tylko prawa, życzliwość w takim przypadku niewiele kosztuje ale może dużo zdziałać, Wiesz odpisałbym ci w  twoim stylu, jak sprzedający taki to są inne sposoby utrudnić mu życie, dobrze wiesz o tym.😐

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

przecież w pełni skorzystał ze swoich praw zgodnie z prawem nadał wysłał i więcej nic nie musi robić a już na pewno odbierać i wysyłać ponownie

oznacz moderatorów

justek40
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za numer. 

oznacz moderatorów