Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na Allegro nie kupisz bez konta, bez zalogowania więc zostałeś oszukany, Tu nic nie zrobisz > zostaje zgłoszenie na Policji> ale czy coś da!
@Client:76902738 co Cię podkusiło żeby kupować z takiego linku? Samo kliknięcie w niego powoduje pojawienie się komunikatu że coś nie gra z tą stroną. Ja nie wiem, przez kalkulator te linki odpalacie? Dowolna przeglądarka przez którą otwieram ten link, czy to na kompie czy w telefonie, informuje o tym że coś nie gra. Niestety, zostałaś oszukana, to nie jest strona allegrolokalnie, zgłoś to na policję...
Ludzie! Aż tak nie kumacie? Przecież w minutę da się założyć stronę typu oferta123.pl, do tego dodać allegro. z przodu (alias to się chyba nazywa) i już jest adres internetowy na który się łapią nieuważni/zaślepieni superofertą. Nie wystarczy allegro w nazwie strony, musi być w odpowiednim miejscu - przed .pl
A czy przypadkiem konto które sprzedaje ten przedmiot nie mialo w nazwie imienia maciej ? Jeśli tak, to jest nasz już kilku, których oszukał w ten sam sposób. Zachęcam do zgłoszenia tego na policji, tak jak ja to zrobiłem.
Imiona i tak nie są tam prawdziwe… to są zorganizowane grupy i oszukują na masową skalę.
Ja wiem, że dane sa zmyślone, ale akurat ten o którym mówię, działa na wielu grupach fb i posługuje się tym kontem stąd pytanie.