Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
orientujecie się jak wygląda sprawa kupna cyfrowego produktu na Allegro Lokalnie?
Osoba prywatna sprzedaje PS Plusa. Czy jest możliwość sprawdzenia jakoś tego sprzedającego oraz czy jeśli okaże się, że był to oszust to Allegro Protect zwróci w takich sytuacjach pieniądze?
Mam Allegro Smart ale nigdy nie kupowałem od prywatnych osób na Allegro Lokalnie.
Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂
Daj link do oferty< ale jeżeli kupisz i zapłacisz przez Allegro to masz prawa zgodne z regulaminem Allegro > pomoc , dyskusja i Allegro Protect, ale to nie jest jednoznaczne ze otrzymasz rekompensatę na 100%.
Jak pasuje CI, ja się nie znam na tych "gierkach, masz pomoc Allegro przy takim zakupie jak coś będzie nie tak.
A jest gdzieś jakiś kontakt do allegro aby spytać się ich o to? Miałbym może wtedy podkładkę, że w ciemno nie kupowałem tylko ich pytałem wcześniej 😉
Jaką pomoc chcesz przed zakupem? jest oferta na Allegro i nie może wprowadzać w błąd , kupujesz ją przez Allegro i masz dostać to co w ofercie> nie dostaniesz to dopiero zgłaszasz problem z zakupem> tak to działa.
W sumie racja, podziękował 🙂
Zapytaj sprzedającego czy oferuje kod do zrealizowania. Z treści oferty wynika że tak ale kupisz i za chwilę się okaże że dostaniesz login i hasło do konta z wykupionym PS Plus.
Szkoda sobie marnować czasu.
Też racja, dzięki za odp 🙂
Oczywiście ze możesz zapytać, ale oferta nie może wprowadzać w błąd i sprzedający odpowiada co wystawia.😁