anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czego nie mogę się zalogować

Client:90188422
#7 Wielbiciel#

Czego nie mogę się zalogować [edycja] 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

markam43
#13 Ambasador#

@Client:90188422 Jeżeli masz problem z logowaniem, skontaktuj się z Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2ea3623d-9fc0-4faa-8318-6fa96559c12a

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:90188422 Konto, z którego tutaj piszesz jest zarejestrowane na inny adres mailowy niż ten, który tutaj napisałaś. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

7YP6K
#13 Ambasador#

Od jakiegoś czasu mam problemy z zalogowaniem do allegro przez Google z przeglądarki prywatnej.  @_HolaOla_  Czy możesz to zweryfikować?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@7YP6K Czyściłeś już może ciastka i pamięć podręczną? Z jakiej przeglądarki korzystasz? Postaram się pomóc, ale najlepiej będzie jeśli prześlesz mi zrzuty obrazujące ten problem. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

7YP6K
#13 Ambasador#

@_HolaOla_  Przeglądarki aktualne, ciasteczka i dane przeglądania czyszczone.

Opera, Chrome, Vivaldi będąc zalogowanym na google wyskakuje okienko http://prntscr.com/1jd96x1 które po sekundzie znika i nic się nie dzieje.

Nie będąc zalogowanym na koncie google, wyskakuje okno. Umożliwia wprowadzenie e-mailu i hasła. Po kliknięciu zaloguj nic się nie dzieje.

Firefox to samo co powyżej tylko w tym przypadku za drugim razem przycisk google jest dalej aktywny i za drugim razem loguje do allegro.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@7YP6K Dziękuję, działam już w Twojej sprawie. Jak tylko czegoś się dowiem, dam znać.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@7YP6K Sprawdziliśmy dokładnie tę sytuację na trzech, aktualnych przeglądarkach bez wtyczek (opera, chrome, firefox) z wcześniejszym zalogowaniem do google i bez, i za każdym razem okno działa prawidłowo, więc po naszej stronie wszystko jest w porządku.  Trudno tutaj wskazać jednoznaczną przyczynę, ponieważ zawartość tego okna nie jest w domenie Allegro, tylko należy do Google. Jedyne co mogę Ci tutaj doradzić to ponowne sprawdzenie, czy na pewno wszystkie przeglądarki są aktualne oraz czy poprawnie dokładnie usunąłeś ciasteczka i dane w pamięci podręcznej. Sprawdź proszę jeszcze czy na pewno nie masz włączonych jakichś wtyczek lub jakiś antywirus albo inny program nie wpływa na działanie sieci i przeglądarek. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@DarkStoorM przydałbyś się😁

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów