Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, tak jak w tytule.
Czy mogę gdzieś wysłać link do oferty allegro lokalnie w celu weryfikacji? Oferta dość atrakcyjna, a nawet bym powiedział, że zbyt atrakcyjna, żeby była prawdziwa. Aczkolwiek sprzedający ma konto od 14 lat, wysyłka przez allegro, ze smartem i allegro protect.
Od dwóch tygodni poluję na iPhone 13/14 i widzę dużo fajnych ofert, ale boje się czegokolwiek zamówić słysząc różne opinie i coraz dziwniejsze metody oszustów.
iPhone według sprzedającego nie posiada żadnych blokad i jest w 100% sprawny. Jedyne czego nie ma to dowodu zakupu. Wszystko inne w teorii podane tak jak IMEI itp.
Czy gdyby jednak się okazało, że coś z telefonem jest nie tak, allegro protect mnie chroni?
Tak, masz ochronę o ile faktycznie kupisz przez allegro a nie przez np. podesłany link z ogłoszenia znalezionego na innym portalu.
Wysłać linku nigdzie nie można ale możesz go wkleić tutaj jeśli chcesz.
Dość niezła cena jak za iPhone 14. Tylko opis nieco intrygujący.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/iphone-14-128gb-czarny-z3e
Odpowiedź na zapytanie skąd taka cena: "Tak telefon w 100% sprawny z oryginalnymi częściami, cena taka bo telefon okazjonalnie kupiony to i cena atrakcyjna"
@Client:102931689 100% pewności nikt Ci nie da ale w mojej opinii nie ma tu nic specjalnie podejrzanego.
Czy cena aż taka atrakcyjna? Moim zdaniem w teorii mógłby się sprzedać za nieco więcej ale też nie jakoś dużo więcej. Telefony Apple nie trzymają już tak wartości jak kiedyś a tu jest sam telefon bez pudełka, gwarancji itp.
Jeśli kupisz przez allegro to będziesz mógł liczyć na pomoc w razie problemów.
Dziękuję za odpowiedź!