Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Sprzedający wysłał mi taki link do swojej oferty; https://allegro.lokalnie.shop/oferta/
Czy ten link jest prawdziwy i jeżeli jest to dlaczego taki dziwny.
*po oferta/ znajduje się oczywiścsie nazwa tej rzeczy.
@mk_kacper Nie.
Konto sprzedającego jest zawieszone, czy to może mieć wpływ na daną sprawę czy raczej nie?
Ty nie patrz na żadne linki przesyłane przez nie wiadomo kogo, tylko szukaj istniejących ofert i w nich kupuj. Inaczej narażasz się na kłopoty.
@mk_kacper Podaj z tą nazwą, cały link
Gość z **piiip** miał mi wystawić karte na Allegro bo nie jestem przekonany do przedpłat przez **piiip**.
@mk_kacper Oczywiście nie jest to allegro i prześlij całą wiadomość na phishing@allegro.pl
Ktoś się trochę wysilił
Całą rozmowę z sprzedającym, czy co mam wysłać?
@mk_kacper Tak, prześlij ją całą dalej pod ten adres phishing@allegro.pl posłuży im w razie czego jako dodatkowy dowód jeśli ten ktoś oszukał już jakichś innych ludzi
@mk_kacper Jak sam zauważyłeś jest dziwny (wystarczy porównać ten link z tym, co widzisz w pasku adresu po wejściu na lokalnie), a co za tym idzie, nie jest prawidłowy (bo prawdziwy jak najbardziej, skoro jest). Tak czy owak zapewne link prowadzi do jakiejś scamerskiej strony, na której ktoś próbowałby Cię oszwabić, w ten czy inny sposób (wyciągając dane logowania czy karty płatniczej).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄