Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.Właśnie zalicytowałem przedmiot na licytacji bcm allegro i jestem bardzo ciekawy czy jak dojdzie prawie do końca licytacji i zostanie powiedzmy kilka minut do końca a ja zalicytuję w ostatniej minucie to czy będzie to samo co na licytacji w allegro lokalnie że czas będzie mi się wydłużał o kolejne 5 minut i tak w kółko??? Jest to strasznie irytujące i właśnie dlatego przestałem licytować na allegro lokalnie,bo moim zdaniem jest to celowe przedłużanie,naciąganie ludzi i robienie z nich **piiip**ów.Nie chciałbym żeby sytuacja się powtórzyła na zwykłej licytacji allegro jest to aukcja bcm.Powiedzcie jak to jest w rzeczywistości,bo jeszcze nie miałem okazji się przekonać.
Na zwykłym Allegro licytacja kończy się o określonym czasie i nie jest przedłużana.
Ok dzięki za odpowiedz serdecznie pozdrawiam😉
@Client:109828139 Nie, na Allegro zwykłym jest przestrzegany czas zakończenia oferty i mozna licytować w ostatniej sekundzie. Można wystawić swoją kwotę maksymalną a system sam będzie przebijał powyżej najwyższej oferty konkurencji.
Jest problem, powyżej 1000zł system każe ci się ponownie zweryfikować co czasem blokuje możliwość dalszej licytacji.
Na szczęście nie mam zamiaru licytować za ten przedmiot aż 1000zł,bo jest wart max 200zł i bardzo wątpię że inni też przebiją tą kwotę.Dzięki za odpowiedz serdecznie pozdrawiam🤗
@Client:109828139 Licz się też z tym, że licytują także automaty > Twoja kwota, niby najwyższa może zostać przelicytowana w ostatniej chwili przez automat.
Śmiechu warta licytacja!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wiem czy śmiechu warta? Jak ja licytuję to ustalam swój max który chciałbym dać, wklepuję od razu ten max doliczając powiedzmy kilka % kwoty tak żeby nie przegrać o np kilkanaście zł i dopóki moja oferta jest najwyższa to automatycznie każda niższa oferta zostaje przelicytowana. Jak ktoś będzie w stanie dać więcej niż ja to trudno.
Rozumiem,ale jest to licytacja niepewna i w taki sposób nie wiesz do końca czy się potoczy na twoją korzyść, tym bardziej jeśli przedmiot naprawdę ci się podoba to wiadomo że wtedy jest szkoda.Ja już odpuściłem i kupiłem w normalny sposób przedmiot i to jeszcze lepszy niż w licytacji i to w rozsądnej cenie i jest to sprawdzony i pewny sposób wystarczy trochę poszukać,a tego typu licytacje i zabawy mnie męczą ,a na koniec nie chcę się rozczarować,no ale jest to moje zdanie,a jeśli uważasz inaczej to oczywiście rozumiem i życze powodzenia z pomyślnym dla ciebie skutkiem.Pozdrawiam🤗
Każda licytacja jest niepewna bo zawsze może się znaleźć ktoś kto zaoferuje więcej niż Ty - na tym to polega.
Oczywiście,ale ta jest wybitnie irytująca nie wspominając o licytacji allegro lokalnie.Na szczęście na allegro jest wystarczająca ilość produktów żeby coś kupić normalnie bez licytacji wystarczy dobrze poszukać,pozatym z tego co zauważyłem to finalnie wylicytowana cena przedmiotu nieraz jest taka sama lub nawet wyższa niż jakbym zakupił przedmiot w zwyczajny sposób,także szczerze po co mi taka licytacja.