Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak się zastanawiam, czy wam też się zdarza, że żona omyłkowo dwa razy wystawi wasz przedmiot? Dodam, że tym przedmiotem była stara gra na dyskietce do Atari i nie było żadnej drugiej takiej aukcji. 🙂
Aukcja była oczywiście kilka dni dostępna normalnie i nie byłem jedynym licytującym. Myślę, że po prostu kwota okazała się niższa od oczekiwań.
Tak, okazała się za niska, ale mimo to została zawarta umowa i masz prawo domagać się wydania rzeczy, nawet sądownie.
Powoli bardziej mnie to bawi, niż denerwuje. Miesiąc temu miałem podobną akcję. Przynajmniej tutaj w konwersacji ze sprzedającym nie usłyszałem przekleństw.
Poprzednio miałem taką odpowiedź, jak napisałem, ze potwierdzę, jak otrzymam przelew. A jeszcze gość przyznał się w konwersacji, że to nie jego konto. Właściwie kąto. 😉
🙄
Ojej... Wycięło obrazek. No nic. Wkleimy jeszcze raz. 🙂
To dziecinada, takie w praktyce jest Allegro, choć niby tu zawiera się prawnie wiążące umowy po zapłacie na Lokalnie. Spróbuj napisać do Allegro i cokolwiek wyegzekwować - do sądu Cię odeślą, oni niby nic nie mogą.
marc13 z wiadomych przyczyn żona nie ma dostępu do mojego konta sprzedażowego .
Nie mam nic złego na myśli i góry przepraszam płeć piękną jeśli poczuła się urażona .😁
@marc13 umowy na allegro lokalnie nie są wiążące, takie podwórko dla dzieci do zabawy, psucia aukcji, zakupy dla zabawy itp.
Teoretycznie po wygranej i zapłacie miały być wiążące, ale Allegro se w kulki leci i im nie zależy widać. Przez lata nie miałem tyle problemów z zakupami w internecie, ile teraz Allegro mi serwuje.