Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mnie też właśnie wczoraj okradziono. Na 480 zł. Co robić? Ktoś opłacił sobie coś na allegro . Pomocy
Ja też prawie 500 . I to kilka osób z mojego otoczenia
Client:41860093 Client:94672395 gdzie Wy mięliście głowy , kto podaje kod Blika ! nie pwenym osobom !! . Allego bez nakazu sądowego nie wyda danych osobowych .
@Client:41860093 , @Client:94672395 najlepiej skontaktować się z bankiem i policją.
Sprawa w banku i na policji zgłoszona. Ale skoro poszło to przez allegro to tutaj powinno też się wyjaśniać
Włamania miały miejsce na konta na Facebooku więc allegro tu wiele może nie pomóc ,no chyba że podadzą dane tych osób co płaciły aby było łatwiej i szybciej wyłapać sprawców.
No właśnie. Czy to nie allegro powinno też odpowiadać za takie oszustwa?przecież te pieniądze były zabrane za jakis towar na allegro
Myślę że tutaj to nie jest ich wina że ktoś u nich coś kupił i zapłacił nie swoją gotówką ,winnego trzeba szukać gdzie indziej ale jeśli mają taką możliwość to powinni pomóc rozwiązać ten problem .
Dlaczego miałoby Allegro odpowiadać, że ktoś inny niż zamawiający opłacił transakcję? Mi się kilka razy zdarzyło zapłacić za znajomego ze swojego konta. Jak miał to po prostu oddał mi później pieniądze. Różnie to bywa, a czasami komuś jest coś potrzebne.
No, ale wysyłać kod BLIK tylko z powodu wiadomości na FB to nie planowałem nigdy.
@Client:94672395 allegro ma odpowiadać za to że komuś opłaciliście zakupy 😄
Nowa pandemia ? 🙂
@Client:41860093, widzę, że korespondujesz z Allegro mailowo. Otrzymałeś informację, że sprawa jest konsultowana z działem bezpieczeństwa i ktoś wkrótce wróci do Ciebie z odpowiedzią.