Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem konsolę od wyżej wymienionego sprzedawcy . Od razu odezwała się do mnie z prośbą o dane do wysyłki. To wzbudziło moje obawy. Okazało się , że zdjęcia i treść skalkowane są z ogłoszenia na **piiip** , z tym że o 200 zł droższą. Skontaktowałem się ze sprzedawcą z **piiip** , oczywiście nie zamieszczał ogłoszenia na A.lokalnie. To wszystko skłania mnie do przypuszczenia , że to klasyczne oszustwo na wyłudzenie danych i/lub fałszywą witrynę wysyłkową. Na zapytanie dlaczego ogłoszenie zostało skopiowane , nie dostałem odpowiedzi od Pani Angeliki. Natomiast zapewniła , że wyśle konsole w najbliższy roboczy dzień. Jak się domyślacie nigdy nie dostałem powiadomienia od A. , ani Inpost o wysyłce. W międzyczasie skontaktowałem się z operatorem karty A.pay , bo z niej opłaciłem zakup. *Uważam ,że to bezpieczny sposób na dokonywanie zakupów , polecam. *Ale nie mogli cofnąć przelewu , bo transakcja z racji nie wysłania przedmiotu nie została wdrożona. Piłeczka po stronie A. Od A dostałem powiadomienie 20.05 o zwrocie na Apay w przeciągu 3 dni. dziś 4 dzień.???? Co do Pani Angeliki wysłała mi po paru dniach kolejne zapytanie o dane do przelewu tym razem z rzekomym zwrotem pieniędzy. Jakieś nielogiczne tłumaczenie , że wysłała do jakieś kobiety tą konsolę , czy pieniądze za transakcje. i w kółko prośba o dane do przelewu.*zdjęcie kobiety z jakiejś oferty bielizny chyba z Asos* Co do Pani Angeliki zamieściła jeszcze dwa ogłoszenia jedno z obudową do kompa , oczywiście też ściągnięte z **piiip**. Co ciekawe obudowa droższa niż ta na **piiip** i nie warta tych pieniędzy. pewnie umieszczona oferta na uwiarygodnienie drugiego ogłoszenia z drukarką . Drukarka wystawiona za 500 , ale każdego dnia obniżana o 100 zł . Aż osiągnęła pułap 250 zł. i została zakończona. Dziś widzę znowu wystawioną za 500. Tym razem tylko zdjęcia katalogowe drukarki. Oczywiście zgłosiłem naruszenie zasad na A. do obydwu ogłoszeń z kradzionymi zdęciami dodając linki*mam też screeny*. Ale jak napisałem ogłoszenie z drukarką pojawiło się na nowo. Zakładam że konto prawdziwej P. Angelik zostało skradzione ,sfabrykowane lub osoba taka nie istnieje. Pocieszającym jest fakt , iż wszystkie oferty są ze smart , a więc trzeba było tę usługę opłacić:)
To w ogóle nie powinno mieć miejsca . Transakcja nie doszła do skutku . pieniądze powinny być mi zwrócone po przekroczeniu czasu na wysyłkę
Widziałem filmik na yt o wysłaniu w zwrocie reklamacyjnym innej płyty gł. Widocznie A stać na płacenie oszustom .
@prr136 pewnie gdybyś nie zaczynał tej afery, to wszystko odbyło by się zgodnie z procedurami, a tak to wyszło jak wyszło
Hallo ... sprzedawca próbuje wyłudzić moje dane , kto wie czy to rzeczywista Angelika ze mną czatuje . używa nie swojego ogłoszenia a ja mam nic nie robić. aferę kręcę jak się wyraziłeś aby nikt się więcej nie nabrał i np nie clicknoł fałszywej strony przesyłkowej. Wiem . A. i tak zwróci mi pieniądze , ale po co ktoś inny ma być skrzywdzony
@prr136 to, że zgłosiłeś, to bardzo dobrze, ale skutki tego zgłoszenia spowodowały, że na kasę poczekasz trochę dłużej😉
Cześć @prr136, dziękuje za zgłoszenie.
Z tego co również widzę, otworzyłeś dziś dyskusję o numerze a36dcd11-56d4-4b4e-a301-360c4dd6bb2b.
Przekazuję tą sprawę do odpowiedniego zespołu w celu weryfikacji.