anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dotyczy przesyłki PX 7136868233

Client:133690610
#7 Wielbiciel

Dlaczego oszukujecie ludzi o terminach dostawy przesyłek skoro przesyłki są opóźniane w dostarczeniu do Żabki.

Dzwoniłem do Poczty Polskiej i dowiedziałem się że kurier Pocztex być może jutro dostarczy do Zabki.

Jesteście oszustami skoro jak ktoś kupuje na Allegro to piszecie ze czas dostawy jest na ten i ten dzień.

W rzeczywistości jest to kłamstwo.

Proszę mi nie przysyłać powiadomień oferujących zakupy na Allegro. 

Jak będę miał zamiar coś kupić to kupię 

Nie bądźcie hienami.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:133690610 nikt tu nikogo nie oszukuje. Na stronie oferty i w formularzu prezentujemy przewidywany czas dostawy wyliczony na podstawie dotychczasowych realizacji wysyłki przez danego sprzedawcę i czasu transportu paczki przez danego przewoźnika. Przykro mi, że Twoja przesyłka nie dotrze dzisiaj, jednak czas doręczenia jest zależny od przewoźnika. W tym artykule znajdziesz informację jak wyłączyć powiadomienia od nas. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@Client:133690610

Pocztex Kurier ma deklarowany termin doręczenia D+1 i gwarantowany D+6, pod warunkiem nadania do godziny granicznej (15:00).

Twoja przesyłka została nadana 4 lipca i 15:26 czyli termin doręczenia liczymy od 7 lipca (bo nadanie było po godzinie granicznej). Formalnie więc nie minął nawet jeden dzień roboczy od nadania.

Oba terminy deklarowany i gwarantowany liczysz od dnia dzisiejszego. 

oznacz moderatorów

Client:133690610
#7 Wielbiciel

To po co upośledzone Allegro oszukuje ludzi.  Ja nie mam pretensji do kuriera tylko do Allegro bo to Allegro oszukuje ludzi.

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@Client:133690610

Przy dacie dostawy jest info, że jest to przewidywany termin na podstawie wcześniejszych dostaw (chodzi po prostu o statystyki). 

oznacz moderatorów