Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego oszukujecie ludzi o terminach dostawy przesyłek skoro przesyłki są opóźniane w dostarczeniu do Żabki.
Dzwoniłem do Poczty Polskiej i dowiedziałem się że kurier Pocztex być może jutro dostarczy do Zabki.
Jesteście oszustami skoro jak ktoś kupuje na Allegro to piszecie ze czas dostawy jest na ten i ten dzień.
W rzeczywistości jest to kłamstwo.
Proszę mi nie przysyłać powiadomień oferujących zakupy na Allegro.
Jak będę miał zamiar coś kupić to kupię
Nie bądźcie hienami.
@Client:133690610 nikt tu nikogo nie oszukuje. Na stronie oferty i w formularzu prezentujemy przewidywany czas dostawy wyliczony na podstawie dotychczasowych realizacji wysyłki przez danego sprzedawcę i czasu transportu paczki przez danego przewoźnika. Przykro mi, że Twoja przesyłka nie dotrze dzisiaj, jednak czas doręczenia jest zależny od przewoźnika. W tym artykule znajdziesz informację jak wyłączyć powiadomienia od nas.
Pocztex Kurier ma deklarowany termin doręczenia D+1 i gwarantowany D+6, pod warunkiem nadania do godziny granicznej (15:00).
Twoja przesyłka została nadana 4 lipca i 15:26 czyli termin doręczenia liczymy od 7 lipca (bo nadanie było po godzinie granicznej). Formalnie więc nie minął nawet jeden dzień roboczy od nadania.
Oba terminy deklarowany i gwarantowany liczysz od dnia dzisiejszego.
To po co upośledzone Allegro oszukuje ludzi. Ja nie mam pretensji do kuriera tylko do Allegro bo to Allegro oszukuje ludzi.
Przy dacie dostawy jest info, że jest to przewidywany termin na podstawie wcześniejszych dostaw (chodzi po prostu o statystyki).