anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwukrotne zakończenie dyskusji

MAMY ROZWIĄZANIE!
pzzp555
#7 Wielbiciel#

Zakończyłem dwukrotnie dyskusję i boję się że sprzedający nie dotrzyma słowa i nie zwróci mi wartości korekty przedmiotu nie zgodnego z opisem co w tej sytuacji zrobić?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
LEW433
#21 Demiurg#

Nie czytasz jak wygląda dyskusja? nie kończysz dopóki nie rozważę się problem, jak nadchodzi czas czyli 14dni dyskusji odznaczasz ja jako nierozwiązana i składasz wniosek o rekompensatę. Dlaczego je zakończyłeś?

oznacz moderatorów
pzzp555
#7 Wielbiciel#

Kurcze no przez przypadek jak przesuwałem wcisnołem,a teraz jak wezmę "Nie udało ci się dogadać że sprzedającym?Napisz do nas." Nic nie pomoże?

oznacz moderatorów
milka1234567890
#18 Luminarz#

To będą problemy dalej.

oznacz moderatorów
pzzp555
#7 Wielbiciel#

Co teraz zrobić?

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@pzzp555 poczekaj na reakcję sprzedawcy. Jak nie będzie żadnej (nie odda pieniędzy) zgłosisz problem w pomocy allegro.

oznacz moderatorów
pzzp555
#7 Wielbiciel#

Dziękuje za podpowiedź.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @pzzp555. Jeśli nie uda Ci się dojść do porozumienia ze sprzedającym, a Dyskusja została już zakończona, to możesz napisać do naszego supportu i poprosić o interwencję. Możesz napisać na Messengerze, WhatsAppie, czacie Allegro, przez formularz lub zamówić rozmowę telefoniczną: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Również tutaj pozostajemy do dyspozycji 🙂 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
pzzp555
#7 Wielbiciel#

Napisałem żeby wznowić dyskusję,myśle że jeżeli będzie wznowiona to sprzedający dotrzyma słowa i wywiąże się z umowy,tym bardziej że w ostatniej poprosiłem o pomoc allegro.Ale przez to głupie przewijanie niechcący ja zakończylem.Bo jest taka możliwość aby ją wznowić?

oznacz moderatorów