Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakończyłem dwukrotnie dyskusję i boję się że sprzedający nie dotrzyma słowa i nie zwróci mi wartości korekty przedmiotu nie zgodnego z opisem co w tej sytuacji zrobić?
Nie czytasz jak wygląda dyskusja? nie kończysz dopóki nie rozważę się problem, jak nadchodzi czas czyli 14dni dyskusji odznaczasz ja jako nierozwiązana i składasz wniosek o rekompensatę. Dlaczego je zakończyłeś?
Kurcze no przez przypadek jak przesuwałem wcisnołem,a teraz jak wezmę "Nie udało ci się dogadać że sprzedającym?Napisz do nas." Nic nie pomoże?
To będą problemy dalej.
Co teraz zrobić?
Dziękuje za podpowiedź.
Cześć @pzzp555. Jeśli nie uda Ci się dojść do porozumienia ze sprzedającym, a Dyskusja została już zakończona, to możesz napisać do naszego supportu i poprosić o interwencję. Możesz napisać na Messengerze, WhatsAppie, czacie Allegro, przez formularz lub zamówić rozmowę telefoniczną: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Również tutaj pozostajemy do dyspozycji 🙂
Napisałem żeby wznowić dyskusję,myśle że jeżeli będzie wznowiona to sprzedający dotrzyma słowa i wywiąże się z umowy,tym bardziej że w ostatniej poprosiłem o pomoc allegro.Ale przez to głupie przewijanie niechcący ja zakończylem.Bo jest taka możliwość aby ją wznowić?