Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam w czwartek na allegro lokanie zkupilem klucz do fify 20 od Gold GAMES do dzisiaj nie otrzymłem klucza ani zadnej odpowiedzi czy w ogóle ma zamiar to wyslać, a widać że gość sie loguje codziennie.
Skontaktuj się ze sprzedawcą przez Dyskusję, będzie miał obowiązek odpowiedzieć w ciągu 24 godzin. Do Dyskusji włącza się pracownik Allegro i pomaga.
Dyskusja na Allegro Lokalnie; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zwrot-i-reklamacja-na-allegro-lokalnie/jak-rozpoczac-dyskusj...
tak tylko tego zamówienienia nie ma w kupionych jest tylko na emailu wiadomosc ze kupione i zaplacone allegro lokalnie
ok jest dobrze dziekuje wszedlem na link ok
@Client:28989169 mam nadzieję, że problem udało się rozwiązać.
Czekam rozwiązanie sprawy wszystko jest na dobrej drodze.
Też wlaczylem sie do dyskusji bo nie wysłał po bliknieciu pieniedzy ale nic sie nie odzywa, wiec jutro po uplynieciu czasu poprosic allegro o pomoc tak?
Kto komu nie przesłał pieniędzy? Za co?
Nie. Ja kupilem od niego tez jak kolega wyżej i zaplacilem blikiem, myslalem ze bedzie szybko wyslany klucz na maila, ale nie wyslal, nie ma kontaktu z nim. A w dyskusji też nic nie odpisuje, wiec pytalem czy jutro bede musiał kliknąć popros alegro o pomoc. Jak nie wysłał klucza to juz nie wysle wiec chce odzyskać pieniadze.
Pierwszy raz na allegro lokalnie kupiłem i sie okazało że wał, niezbyt zachęcająco to wygląda, teraz czekać na zwrot pieniędzy.
Gdy w dyskusji sprzedawca nie odpowie w ciągu 24 godzin, pracownik Allegro sam powinien się włączyć. Gdyby to nie nastąpiło, wzywaj go 🙂
Ok. Jutro sie okaże, mam nadzieję że chociaż szybko pójdzie. 🙂
Poza tym Allegro zapewnia, że na Lokalnie zakupy są bezpieczne, więc jaki wał, to niemożliwe 🙂
Nie powiedziałem że allegro wala zrobiło tylko ten uzytkownik. I jak widać nie tylko mnie. 🙂
Witam ale on tez nie odpowiada pracownikowi allegro i co teraz?
Dokładnie tak samo jak i u mnie.
jutro zablokuja mu konto i muszą oddac kasę
najlepiej ze ponad 50 osob kupiło z tego konta
@Client:28989169, nie podajemy loginów 🙂 @cloudcloud 🦎
No **piiip**iście, po prostu te Allegro to jest żałosne, typ **piiip**ał wała a oni mówią żeby poczekać 14 dni a co tam i złożyć wniosek i czekać zapewne nastepne 14 dni, ja **piiip**ole nigdy w życiu juz nie kupie nic ma allegro bo maja **piiip**ane na klienta, zero pomocy tylko formulki klepane kopiuj wklej. **piiip**ISTA POMOC.