Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy jak kupiłem coś na allegro lokalnie to te pieniądze są wysłane od razu do sprzedawcy czy jak na **piiip** że trzeba to potwierdzić, piszę ponieważ chciałbym odstąpić od zakupy napisałem to sprzedawcy a on mimo to wysłał paczkę której nie chce
@Oziaka przykro mi, jednak na Allegro Lokalnie sprzedają prywatni sprzedający, więc nie muszą zgadzać się na odstąpienie od umowy.
Środki trafiają na saldo Allegro Finanse sprzedającego, a następnie są wypłacane na jego konto bankowe. Nie trzeba niczego potwierdzać, ale trzeba mieć aktywowane konto do wypłat.
AL to sprzedawcy prywatni i nie muszą wg prawa godzić się na anulowanie ani zwrot> tylko za ich zgodą. Tak środki trafiają przez AF na konto sprzedającego, Ty nie potwierdzasz.
@Oziaka napisał(a):
piszę ponieważ chciałbym odstąpić od zakupy napisałem to sprzedawcy a on mimo to wysłał paczkę której nie chce
Jeżeli zakup nie jest od firmy to nie ma znaczenia czy Ty chcesz czy nie chcesz a nawet to czy zapłaciłeś, umowa jest ważna towar jest Twój prawa zwrotu nie masz.