Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na Allegro Lokalnie nie ma koszyka. Chcę kupić od jednego sprzedawcy kilka książek, ale jak zrobić, żeby mógł je wysłać jedną paczką np inpost z opłatą taką jak za jedną książkę.
Jak będę kupował książki pojedynczo - to koszt wysyłki będzie się sumował, a przecież jak się wyśle je razem to koszt wysyłki może być niższy.
@Borsuk_100 Musisz ustalić to ze sprzedającym, tam systemowo się nie da, napisz do niego na czacie.
@Borsuk_100 dodajesz do koszyka pierwszy produkt poniżej masz dodaj kolejne lub wyszukaj inne oferty od sprzedawcy, a potem Poproś o warunki dostawy 🙂 potem dostaniesz wiadomość "Możesz już dokończyć swoje zakupy!" z podsumowaniem 😉
Właśnie o to chodzi, że na All. Lokalnie NIE MA KOSZYKA. Jest tylko "kup teraz", "negocjuj", albo "napisz". Jak kliknęłam "negocjuj" to wyszło tylko zaproponuj cenę, ale to chodzi o cenę przedmiotu. A jakiś system wiem że jest...
@Borsuk_100 Tam nie można tak, skontaktuj się ze sprzedającym i ustalcie, napisalem Ci przecież.
Tylko że Ty nie masz racji! Jest system i ja to wiem. Nie mogę tu wkleić screenu ale to wygląda tak. Sprzedawca otrzymuje wiadomość:
Tak to wygląda - tylko ja nie potrafię wpaść na to, jak to zrobić od strony kupującego. Bo tak naprawdę ja sprzedaję przedmioty i z czymś takim zetknęłam się już - stąd wiem że to jest.
Ale jak sama chcę na Lokalnym kupić kilka rzeczy to nie wiem jak to zrobić...