anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak. Można zgłosić sprzedawcę bo ubliża kupujacemu przez to że zwrócił product i napisał negatywny .

Client:58810228
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:58810228 napisz do allegro i przez formularz

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

dlaczego napisałeś negatywny ? 

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

A to prywatny sprzedawca, bo piszesz na forum Allegro lokalnie.
I co to znaczy sposób ubliża, co pisze?

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:58810228 Przecież na AL nie ma ocen > co oznacza negatywny?

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:58810228 A jaśniej można ? Za co negatyw ,jakie allegro ,co za ubliżanie ? Napisz dokładniej by można było się rzeczowo do tego odnieść.

oznacz moderatorów

Client:58810228
#7 Wielbiciel

Kupiłam ekpress do kawy i myślałam że był nowy. Przyszedł używany, ale to nie tylko raz czy dwa ale wielokrotnie i bardzo brudny. Filter, dzbanek, zadrapania 

Obrzydliwe to. Ja to zamówiłam jako niespodzianka dla mojej siostry i do niej był wysłany. Jak ona mi powiedział że jest używany od razu wzięła zrobiła zdiecia I odesłała tego samego dnia. Wcale go nawet nie włączyła. 

Więc zapytałam się tego pana o zwrot. On od razu zaczął dzwonić do mojej siostry i na mnie narzekać ze ja jestem głupia i nie umiem czytać i wiele osób takich głupich jest dlatego ma tyle zwrotów. 

Oddał kasę za product ale nie za przesyłkę. Zaczął mi wypisywać że się uczy czytać w 6klasie podstawówki, że jak chciałam nowy to nie za tą cenę, i cały czas mi ubliża że jestem głupia. 2 dni temu allegro upmnialo się o ocenę sprzętu I tego pana. Więc napisałam że był nie miły, wręcz arogancki. Że product był brudny i to nie powinno się w takim stanie sprzedawać. A on zaczął znów mi ubliżać a teraz mnie straszy sądem bo mu napisałam negatywny opis. Ja tylko swoją opinię i wcale nie ubliża łam jemu tak jak on to mi robi wielokrotnie. Straszny jest on. Telefon zmienia mi czasami słowa a on się z tego śmieje a sam napisał wielokrotnie z błędami. A jeśli ja jestem nie pelnosprawna? Dlaczego on musi być taki złośliwy. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:58810228 to pokaż numer oferty jak możesz.

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

A może on w opisie miał że używany?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

a madame @Client:58810228 to zapoznała się z treścią oferty czy do podjęcia decyzji zakupowej wystarczyła nader atrakcyjna cena ?

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:58810228 Jeżeli naprawdę jest tak jak napisałaś, to możesz porobić zrzuty wiadomości i napisać do Allegro > przeczytałaś opis aukcji przed zakupem? > w parametrach było "nowy"?

A to, że Cię straszy sądem to olej > napisz mu nich spada na drzewo, bo na małpy polują ? > napisz mu też, że z niecierpliwością czekasz na wezwanie do sądu.

A jak wydzwania to po prostu zablokuj jego nr. telefonu > a jeżeli będzie dalej pisał to albo nie odpowiadaj, albo jako odpowiedź za każdym razem postaw znak "?"> za jakiś czas mu się znudzi > przerabiałem to

Daj też link do tej oferty > jak na razie to mamy tylko Twoje słowa

oznacz moderatorów