anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłem odtwarzacz Grundig cd 8150 który dotarł i nie działa - poniżej kopia wymiany informacji ze s

fiolek258
#7 Wielbiciel#
Wygrałeś licytację za 210,00 zł.
01.06.2025
Dzień dobry. Proszę o dobre(właściwe) zapakowanie na czas transportu. Pozdrawiam
Przeczytano
01.06.2025
dzien dobry,paczke wysle jutro porzadnie spakowana,jestem poza domem teraz,pozdrawiam
01.06.2025
Ok. Dzięki
Przeczytano
01.06.2025
Dzień dobry. Odtwarzacz przyszedł ale po sprawdzeniu nie widzi płyty. Co w takim razie robimy. Czy mam problem zgłosić na Allegro? czy odesłać.
Przeczytano
04.06.2025
jak nie widzi plyty? sprawdzalem go przed wysylka i byl sprawny
04.06.2025
nie sprzedalbym uszkodzonego
04.06.2025
na zdjeciach widac ze odtwarzacz czyta plyty,sprzedalem sprawny w 100%
04.06.2025
Napisałem to co stwierdziłem. Jest niesprawny. Nie wiem co zrobię - zgłoszę na Allegro do ochrony kupujących.
Przeczytano
04.06.2025
nie wiem,sprzedalem sprawny w 100% bo innych nawet w domu nie mam
04.06.2025
przepraszam,niech mnie pan zle nue zrozumie,ale kiedys mialem przypadek ze ktos wsadzal plyte do cd nagrana w mp3 i tez myslal ze niesprawny jest
04.06.2025
Ja nie mam płyt nagranych w mp3 - sprawdzę co na to Allegro - teraz nie mam czasu ale zgłoszę problem z zakupem. Na chwilę obecną sprawa pozostaje niewyjaśniona
Przeczytano
wczoraj, 10:43

Dodaj zdjęcie
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg#

@fiolek258 a karton cały w transporcie się nie mogło uszkodzić ? Pamiętaj że jak to zakup op prywatnego to w razie uszkodzenia ryzyko przechodzi na kupującego w momencie nadania i musisz złożyć reklamację u przewoźnika a sprzedawca z tego co pisze ma dowód że wysłał sprawny i ma zdjęcia 😞

Rozpocznij dyskusję, złóż reklamację a w razie co spisz protokół szkody u przewoźnika masz na to 7 dni od odebrania !

________
Κώστας
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@fiolek258  no niestety, ale w tych odtwarzaczach laser nie jest na ślimaku, tylko sterowany magnetycznie podobnie jak głowice  w starych dyskach twardych i jak nie ma zasilania, to  podczas transportu lata jak głupi (a kurierzy uwielbiają rzucać paczkami), podczas takich manewrów bardzo często soczewka fokusująca laser ulega przemieszeniu podczas obijania się od lewej do prawej

all.png

oznacz moderatorów