Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem kilka przedmiotów u jednego sprzedającego w AL i chciałbym zmienić (za jego zgodą!) sposób płatności na inną opcję wymienioną w opisie aukcji. Jak mam to zrobić?
Jak już wybrałeś to nie da się zmienić.
Sprzedający obawia się posądzenia o sprzedaż poza Allegro (chodzi o zmianę mylnie wybranej płatności przy odbiorze na płatność z góry z przesyłką do paczkomatu), Co mogę mu zaproponować?
@pengie47 Sprzedający może wysłać paczkę do Paczkomatu (powinieneś jednak dopłacić za wysyłkę zamówienia). Jeśli Sprzedający woli etykietę wygenerowaną na Allegro Lokalnie, musiałby wystawić przedmioty jeszcze raz.
To nie główne. Na lokalnym allegro wręcz wymusza akcje poza serwisem, bo ciężko za więcej przedmiotów na raz zapłacić. Tylko w razie czego licz się z tym, ze allegro po 5ciu dniach anuluje aukcje zapłacone na konto i po kolejnej dobie wystawi je ponownie. Sprzedający musi pamiętać w tym czasie anulować ponowne wystawienie. Poza tym żadnych kłopotów nie powinno być. Od dawna ludzie tu proszą o zrobienie czegoś z tymi płatnościami. Ale aktualnie magicy na praktykach są zajęci psuciem głównego allegro zamiast poprawą lokalnego...
@ko_alka Dziękuję!
@kaliszaneczka-x Dzięki również. No niestety, po długiej serii transakcji na AL mam bardzo podobne doświadczenia. To, co na Allegro zostało dopracowane i działa, na AL jest jedną wielką pomyłką.