anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odnaleźć sprzedawce z allegro lokalnie...?

MAMY ROZWIĄZANIE!
TTajga33
#7 Wielbiciel

hello... znalazlem w archiwalnych aukcjach allegro lokalnych sprzedawce który niegdyś handlował fajnymi rzeczami i potrzebuje sie z nim skontaktować...

mam jego miejscowość ... imię... i numer klienta... 

wpisywałem w allegro zwykłym i zmieniałem w zakładce z przedmiotu na sprzedawce i nic... 

jakieś sugestie...? jak namierzyć nie wiem chociażby inne aukcje tego sprzededawce zeby zamienić z nim dwa słówka...??

dziękuje i miłego... 🙂

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W centrum wiadomości wybierz nową wiadomość, wpisz jego login i wyślij wiadomość. Może odczyta. 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Możesz też na głównym allegro w wyszukiwarkę wpisać jego nik i wyszukiwać wśród sprzedawców. Jak ma aukcje na lokalnym to wyskoczą.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów
TTajga33
#7 Wielbiciel

Tadeusz (Client:2*******) nie wydaje mi sie zeby to był login... dlatego to pytanko... 🙂

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To chyba jest nik u   tych którzy go sobie nie zmienili. Tylko dziwne, bo aktywując sprzedaż trzeba go zmienić. Chyba że na samym lokalnym jest inaczej.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów
TTajga33
#7 Wielbiciel

korzystaja z centrum pomocy... które ogarneło porzadnie temat i wysłało mu wiadomość... ale w zwykłym allegro w wiadomościach wpisałem client:i jego numer... i wiadomość poszła... 

teraz tylko czekać na odzew... 🙂 

dzięki i miłego... 🙂

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Do sołtysa.🤔

oznacz moderatorów