Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Sprzedający wystawił starą grafikę- rycinę w ramce za szkłem. Po odebraniu przesyłki okazało się, że domniemana rycina jest tanim fotodrukiem, krzywo przyciętym i naklejonym na karton. Aby potwierdzi moje podejrzenia i zlecić oględziny ekspertowi, musiałem rozprawić ramkę i wyjąć passe partout. Po złożeniu zażalenia do Sprzedającego, otrzymałem odmowę zwrotu środku ponieważ rzekomo "uszkodziłem obiekt". Rozprawianie ramki celem oceny stanu zachowania "starej ryciny" jest normalną praktyką. Oczywiście praca w żaden sposób nie ucierpiała. Bez większego wysiłku mogę przywrócić całość do poprzedniego stanu, okleić papierową taśmą i odesłać do Sprzedającego. Czy Allegro pomoże mi odzyskać utracone środki?
Zalatw sobie wpierw ekspertyzę tevo eksperta na piśmie, następnie złóż reklamację przez dyskusję @mariusw3 w dyskusji zarządaj zwrotu kasy oraz zalącz dowody. Czy to przejdzie to wpierw musielibyśmy treść oferty zobaczyć bo co innego jak ktoś pisze oryginał a co innego jak pisze rycina czy fotodruk wbrew pozorom mogłeś oczekiwać czego innego niż tam opisali że jest nawet podświadomie a z treści oferty wywnioskować można czy ktoś planował wal czy np wystawił nie wie co to ale mu sie po chacie walało
@mariusw3 widzę, że prowadzisz dyskusję ze sprzedającym - jeśli pojawia się problem z dogadaniem, skorzystaj proszę z opcji "poproś o pomoc Allegro". Nasi doradcy włączą się do dyskusji i pomogą w znalezieniu rozwiązania.