Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zakupiłem. Konto wot gość mi wysłał hasło e-mail ale już nie pozwolił go zmienić ani hasla ani e-mail tagrze gość ma dalej dostęp do konta i nie zabardzo wiem co mam zrobić proszę o pomoc
To taki standard, wiele takich przypadków, zgłoś problem z zakupem
Pisałem do gościa ale gość twierdzi że wszystko jest ok hasla e-mail nie da zmienić więc konto dalej jest jego tagrze on po 3 miesiącach może mnie z konta wrzucić a ja nic nie mogę zrobic
@marek02051983 Co to jest "tagrze"? Chodzi Ci o "tak, że" (tak więc)? 😉
Nie szkoda ci czasu na takie pisanie człowiek potrzebuje pomocy będę pisał ja chce tagrze czym ryj
@marek02051983Musisz poprosić o pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Dziękuję za każdą pomoc
Gość poprostu nie rozumie co do niego pisze uparty jak osioł ze ja niechce dostępu do jego e-mail tylko żeby podał mi kod żeby mógł pozmieniać na swoje hasło i swojego e-mail
Ale jak ma zrozumieć jeśli piszesz o jakimś tagrze
Tylko to jest formularz do transakcji zakupionych przez formularz allegro. A jeśli transakcja jest typu ogłoszenia i nie ma opcji kup i dokona się zakupu wysyłając pieniądze na nr konta, to co wtedy, jaki formularz wtedy użyć?
A gdzie kupił?
Alergro lokalne
@marek02051983 Pewnie, że szkoda na takich. Skoro jesteś Polakiem, to szanuj nasze wspólne dobro czyli język. Nie bądź typowym "róbta co chceta".